0
Στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΤ μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. κ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δηλώνοντας πλέον πεπεισμένος πως σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της Πάτρας θα πρέπει να μιλάμε 100% για εγκληματική ενέργεια, αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη New Scotland Yard, από Ελληνίδα στην καταγωγή συνάδελφό του, η οποία του ξεκαθάρισε πως η υπόθεση της Πάτρας είναι σίγουρα έγκλημα!

«Συνάδελφος της New Scotland Yard, Ελληνίδα στην καταγωγή, που χειρίστηκε αντίστοιχη υπόθεση στο Λονδίνο, με πήρε τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου είπε ‘Θανάση, μην μασάς. Είναι εγκληματική ενέργεια. Εμείς εδώ ξέρετε τι βρήκαμε; Υδράργυρο‘.

Να δούμε τι θα μας πει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αν υπάρχει ουσία, τι ουσία είναι, θα την προσδιορίσει; Μπορεί να προκαλέσει θάνατο; Όμως δεν αρκεί αυτό, είναι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε τέτοια, που είναι βούτυρο στο ψωμί των αστυνομικών αρχών για την προανάκριση που θέλω να πιστεύω ότι θα μετατραπεί στην πορεία από τον εισαγγελέα για να έχουμε δράστες ή δράστη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος και συνέχισε:

«Αυτή η υπόθεση όντως θα τραβήξει. Μπορεί να έχουμε ένα πόρισμα που να λέει ότι υπάρχει κάποια ουσία που προκάλεσε τον θάνατο, σίγουρα τότε θα επισπευσθούν περισσότερο οι διαδικασίες».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top