0
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για το μεγάλο μυστήριο της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, γεγονός που έχει προβληματίσει τους ερευνητές.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, οι Αρχές εκτιμούν ότι οι ιστολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε τελευταίο χρονικά από τη ζωή τον Ιανουάριο, οπότε και ξεκίνησε να στρέφεται η κοινή γνώμη στην υπόθεση.

Οι εξετάσεις του μικρού κοριτσιού έχουν σταλεί στο εξωτερικό προκειμένου να υπάρξουν απαντήσεις στο μυστήριο.


Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας protothema.gr σε τουλάχιστον μία εβδομάδα αναμένεται να πέσει φως στην υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο. Τότε θα έχουν ολοκληρωθεί και οι καταθέσεις αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχουν σημεία προβληματισμού των αρχών σχετικά με τα ευρήματα. Από την επανεξέταση των ιατρικών φακέλων τόσο από τις διωκτικές αρχές όσο και από τους ιατροδικαστές υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατός τους προκλήθηκε από έλλειψη οξυγόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις παρόλο που έχουν ολοκληρωθεί δεν δόθηκαν στην αστυνομία προκειμένου να γίνει εκ νέου επαλήθευση των αποτελεσμάτων.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top