0
Δυο ξεχωριστά νέα στοιχεία παρουσιάζουν τηλεοπτικές εκπομπές γύρω από την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, τα οποία οδηγούν την έρευνα για τα αίτια των θανάτων των κοριτσιών ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, μέσα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ένα πρώτο μέρος των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας έχει ήδη βγει και δείχνει μία πρώτη τοξικότητα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν οι ποσοτικοί έλεγχοι για την τοξικότητα αυτή, δηλαδή συνδυασμός με την ποσότητα φαρμάκων που είχαν χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα με σκοπό να διαπιστωθεί εάν συνάδουν με την τοξικότητα που προκύπτει στις τοξικολογικές εξετάσεις».

Το LIVE NEWS και ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, από την πλευρά τους έφεραν στη δημοσιότητα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πρώτης νοσηλείας της μικρής Τζωρτζινας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, στις 8 Απριλίου 2021.

Η νοσηλεία ξεκίνησε περίπου 18 ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας στην κούνια, στο σπίτι της οικογένειας και όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης στις 8 Απριλίου είχε οριστεί το δεύτερο ραντεβού για το διαζύγιο του ζευγαριού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας.

Οι σπασμοί, που δήλωσε η μητέρα της Τζωρτζίνας ότι είχε η 8χρονη κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, δεν επιβεβαιώνονται από τους γιατρούς καθώς δεν έχουν καταγραφεί σε καμία εξέταση και ειδικότερα στο εγκεφαλογράφημα.

Το ίδιο ισχύει και για τη βρογχοπνευμονία που σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δηλώσει πως είχε περάσει η Τζωρτζίνα. Κανένας γιατρός δεν επιβεβαιώνει το γεγονός, ενώ είναι αρκετοί αυτοί που θα καταθέσουν σύμφωνα με το LIVE NEWS στις αρχές.

Η εκπομπή ανέφερε ότι υπάρχουν περίπου 20 άτομα, νοσηλευτές, γιατροί και μάρτυρες από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις λίστες όσων καταθέσουν όσα μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top