0
Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί:

1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., κατόπιν σχετικών αιτημάτων, του συνόλου των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της, καλεί την Πολιτική και Στρατιωτική μας ηγεσία να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η καταβολή του μισθού τους, κατά τον μήνα Απρίλιο, το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022.

2. Η υλοποίηση της ανωτέρω πρότασης:

α.  Θα δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους μας και στις οικογένειές τους να μπορέσουν να ανταποκριθούν, στις αυξημένες αγοραστικές τους υποχρεώσεις, ενόψει των εορτών των Πάσχα, (ταξίδια προς την γενέτειρα τους, για να παρευρεθούν τις ημέρες των εορτών, δίπλα στις οικογένειες τους, δώρα Πάσχα, διατροφή κλπ),  καθόσον η ορισμένη  ημέρα πληρωμής της μισθοδοσίας (απόγευμα 26ης Απριλίου),  συμπίπτει με το πέρας των εορτών του Πάσχα (τρίτη μέρα του Πάσχα).  

β. Θα διευκολύνει, εν μέσω του κύματος της πανδημίας του COVID-19 που παρατηρείται στη χώρα μας, την αποφυγή του έντονου συγχρωτισμού στα καταστήματα την περίοδο των εορτών, καθόσον θα διευρύνει σημαντικά τον διαθέσιμο χρόνο των καταναλωτών να κάνουν τις απαραίτητες αγορές.

γ.  Θα συμβάλλει έτι περαιτέρω στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών, για την τόνωση της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο των εορτών του Πάσχα.

3. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Αντισμήναρχος (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983503377.

Μετά τιμής

Για την Εκτελεστική Γραμματεία     

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γιώργος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top