0
Το θρίλερ του Γιώργου Κυπαρίσση τελείωσε σήμερα, 4 Μαρτίου, όταν οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο στην οδό Τατοΐου, λίγο αφότου η οικογένεια του κατέβαλε 800.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας που διαθέτει καταστήματα ανταλλακτικών ειδών αυτοκινήτων, είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον άφησαν οι απαγωγείς, εκείνος πήρε ταξί αφού οι απαγωγείς, του έδωσαν κάποια χρήματα για να έχει να το πληρώσει. Ο απαχθείς βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για να εξεταστεί απο τους αρμόδιους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και θα ξεκινήσει η δεύτερη φαση της υπόθεσης, δηλαδή η εξιχνίαση προκειμένου οι αρχές να φθάσουν στους απαγωγείς του.

Ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση μίλησε στο protothema.gr για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε ο γιος του. «Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κατω στην είσοδο και μετά απο μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε, ήρθε με αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλα είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν πήγαν στη ΓΑΔΑ. Εξωτερικά φαινόταν καλά, τον είχαν ξυρισει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα», δήλωσε ο ίδιος.


«Ο Γιώργος είναι μαζί μας, είναι καλά»

Ο αδελφός του, ο όποιος είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, φανερά ανακουφισμένος από την εξέλιξη μίλησε στο protothema.gr λίγη ώρα μετά την απελευθέρωση του 40χρονου.

«Ο Γιώργος είναι μαζί μας. Είναι καλά. Αυτό μετράει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είχαμε μεγάλη αγωνία και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν», δήλωσε στο protothema.gr και δεν έκρυψε την χαρά του που είδε ζωντανό τον αδελφό του μετά από δύο μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες μέχρι και πριν λίγες μέρες ανεβοκατέβαζαν το ποσό που ζητούσαν ως λύτρα προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιτείνοντας την αγωνία της οικογένειάς του.

Την πρώτη ημέρα, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία. Ωστόσο, η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις καθώς δεν είχε τα χρήματα με αποτέλεσμα η ομάδα των απαγωγέων να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος έκανε τα παζάρια με τους δράστες, κατάφερε να κατεβάσει τα λύτρα στο 1 εκατομμύριο προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα μετρητά.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, όμως, οι απαγωγείς είχαν σκληρύνει τη στάση τους και ανεβοκατέβαζαν τις απαιτήσεις τους προσπαθώντας να πάρουν υψηλότερα λύτρα.

Απο το 1 εκατομμύριο έπεσαν στις 700.000 ευρώ αλλά τελικά απαίτησαν ξανά το αρχικό ποσό.

Το χρονικό της απαγωγής

Ο επιχειρηματίας στις 29 Δεκεμβρίου έτρωγε σε ταβέρνα στα Λιόσια όταν περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στο Ντράφι, εξαφανίστηκε υπό άγνωστες συνθήκες.

Κατόπιν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική πως στον οικισμό Φοίνικα, στη δεύτερη έξοδο προς Σπάτα, βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα καμένα από εμπρησμό. Εικάζεται ότι αυτά τα αυτοκίνητα άνηκαν στους απαγωγείς.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κυπαρίσσης ή αλλιώς ο «βασιλιάς» των ανταλλακτικών

Ο επιχειρηματίας διατηρεί κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές και την Θεσσαλονίκη μαζί με τον αδερφό του που θεωρούνται οι «βασιλιάδες» στα ανταλλακτικά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top