0
Σε μια απίστευτη παραδοχή προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ παραδέχθηκε ότι παλαιότερα έλεγε υπερβολές για να βγει βουλευτής! 

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, σχολίασε τα όσα έλεγε ο ίδιος το 2007, όταν δηλαδή ασκούσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε άλλα πρόσωπα της πολιτικής ζωής του τόπου (όπως και στον Κ.Μητσοτάκη). 


Κληθείς να σχολιάσει επικριτικές δηλώσεις που έκανε ο ίδιος το 2007 ως πολιτευόμενος με το ΛΑΟΣ για την κυβέρνηση Καραμανλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «όταν κάποιο νέο παιδί -όπως εγώ ήμουν τότε, θέλει να βγει βουλευτής, λέει και πολλές υπερβολές» και πρόσθεσε πώς να αναπαράγονται δηλώσεις του από εκείνη την περίοδο για χιλιοστή φορά, «είναι λίγο ντεμοντέ» και «ξαναζεσταμένη σούπα».

Δηλαδή όσο ήταν στο ΛΑΟΣ μπορούσε να μιλάει οικογενειοκρατία, να κλέφτες, αλλά και για πειραματικά εμβόλια (έτσι είχε χαρακτηρίσει τα εμβόλια της γρίπης), ώστε να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων και τώρα που έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ, όλα καλά! 

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Π.Δούκα τις χαρακτήρισε ως ανοησία και κυνικές συμπληρώνοντας ότι πρωτίστως αδικεί τον ίδιο και την κυβέρνηση της οποίας υπήρξε μέλος και τόνισε τόνισε ότι κρίθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος όταν κάτι ξεφεύγει από τον αξιακό κώδικα της ΝΔ είναι ιδιαίτερα αυστηρός ακόμη και αν πρόκειται για έναν προσωπικό φίλο.

Ερωτηθείς για το πώς θα αντιδρούσε εκείνος εάν άκουγε τις δηλώσεις του κ. Δούκα, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι θα απαντούσε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται και πως οι αποζημιώσεις δεν δόθηκαν με σακούλες, αλλά με ΑΦΜ και έλεγχο, ενώ μετά υπήρξαν και χρήματα που επεστράφησαν.

Απέρριψε τους παραλληλισμούς των αποζημιώσεων του 2007 με τις 2.000 ευρώ της Αττικής Οδού, λέγοντας ότι αποτελούν αποζημίωση από μια ιδιωτική εταιρία, με ιδιωτικό χρήμα, σε ιδιώτες και η σύγκριση είναι ατυχέστατη.

Για τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά τόνισε ότι θα είναι εξαιρετικός στα νέα του καθήκοντα τα οποία αναλαμβάνει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή με μπλόκα στους δρόμους.

Το παίζουν κόμμα του gay pride και δεν είπαν τίποτα για τα τσίγκινα σωβρακάκια

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κ. Γεωργιάδης για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην άθλια φράση του Παύλου Πολάκη για το «τσίγκινο σωβρακάκι». Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «το παίζει» κόμμα των ομοφυλοφίλων και δεν είπε ένας κουβέντα «για το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους».

«Υπήρχε ποτέ περίπτωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, να πάει βουλευτής μας στο εντευκτήριο της Βουλής, να βρει έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, να του πει να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι και να μείνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα; Το πιστεύετε; Θα είχε φύγει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα το ίδιο δευτερόλεπτο, γιατί η χυδαιότητα, η ύβρις, η αμετροέπεια, η ομοφοβία, δεν μπορούν αν έχουν καμιά σχέση με τη ΝΔ».

«Μας το παίζουν κόμμα του gay pride και των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και για το τσίγκινο σωβρακάκι δεν είπε ένας κουβέντα, που είναι το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους. Για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε. Υποκριτές και φαρισαίοι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top