0
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστης της δολοφονίας του 42χρονου που έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Μοσχάτο.

Στο επίκεντρο της έρευνας έχει τεθεί το προφίλ του θύματος με τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας να αναζητούν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του και να διερευνούν τυχόν εμπλοκή του σε παλαιότερες ποινικές υποθέσεις.

Αυτό που ωστόσο φαίνεται να δυσκολεύει το έργο τους είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έχει λευκό ποινικό μητρώο και ως εκ τούτου δεν προκύπτει κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση προς την οποία θα μπορούσαν να κινηθούν οι έρευνες.

Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς ο τρόπος της δολοφονίας θυμίζει ανάλογα χτυπήματα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα.

Η δολοφονία έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς την ώρα που το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του στο Μοσχάτο μαζί με την γυναίκα του και το παιδί του. Εκεί του είχε στήσει καρτέρι ένας μαυροφορεμένος άνδρας ο οποίος τον πυροβόλησε τέσσερις φόρες μπροστά στην οικογένειά του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top