0
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα διεθνή φόρα και καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24 υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι σε εστίαση και διασκέδαση επιβάλλεται να κάνουν καθημερινά τεστ!

Ο Η. Μόσιαλος ενέταξε στην κουβέντα του testing και τη διεξαγωγή των πανάκριβων μοριακών τεστ!

«Ειδικοί» και δημοσιογράφοι στο πάνελ συμφώνησαν από κοινού πως αυτή είναι μία αρκετά καλή πρόταση έως ότου εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλοι οι εργαζόμενοι στην εστίαση, τον τουρισμό και την ψυχαγωγία!

Μάλιστα με ειρωνικό ύφος ο Άρης Πορτοσάλτε, απόρησε από το γεγονός ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έχει θεωρηθεί αυτοαρχισμός:

«Αυτό ας στο ξαναπούμε στον τόπο μας, γιατί έχει θεωρηθεί αυταρχισμός το να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός του προσωπικού».

Εν συνεχεία  τον λόγο πήρε ο κ. Μόσιαλος ανέπτυξε την άποψη ότι  πρέπει οι πάντες πολύ γρήγορα να εμβολιαστούν μέχρι τον Ιανουάριο όταν τα κρούσματα της Όμικρον πολλαπλασιαστούν. Ερωτόμενος σχετικά το πόσο συχνά πρέπει να κάνουν τεστ οι εργαζόμενοι στην εστίαση απάντησε:

«Κάθε μέρα!  Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κάνουν κάθε μέρα  rapid test και στην εστίαση και στα κέντρα διασκέδασης και 2 φορές την εβδομάδα να κάνουν PCR. Θα αναγκαστούν να το κάνουν οι καταστηματάρχες. Τους συμφέρει!».

Να σημειωθεί, για τις ανάγκες κατανόησης του μεγέθους της απόλυτης οικονομικης εξαθλίωσης που θέλουν να φέρουν, ότι οι τιμές για το PCR τεστ κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 50 ευρώ.

 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top