0
Έκαναν το αδιανόητο οι Γάλλοι με την παραγωγή των γαλλικών μαχητικών παίρνοντας μία απόφαση που λύνει τα χέρια της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Dassault Aviation αποφάσισε να αυξήσει την ρυθμό παραγωγής των γαλλικών Rafale από τα ένα τον μήνα σε δύο, με την προοπτική η αύξηση αυτή να φτάσει τα τρία μαχητικά το μήνα.

Αυτό σημαίνει πως οι Γάλλοι θα μπορούν να παράξουν πάνω απο 35 Rafale το χρόνο, ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για 11 μαχητικά.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά την παραγγελία «μαμούθ» από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 80 Rafale F-4.

H Ελλάδα έχει αγοράσει 18 Rafale, τα έξι καινούργια και τα 12 μεταχειρισμένα, ενώ στην συνέχεια προστέθηκαν και άλλα έξι Rafale.

Με τους ρυθμούς παραγωγής των γαλλικών μαχητικών η Αθήνα δεν θα έχει κανέναν ενδοιασμό ή προβληματισμό για την ρυθμό παράδοσης των ελληνικών Rafale.

Να σημειωθεί επίσης πως η πρόβλεψη των Γάλλων, αναφορικά με τα Rafale, είναι πως ακόμα και τα F3 (σ.σ. σαν και αυτά που αγόρασε η Ελλάδα) να μπορούν να αναβαθμιστούν σε επίπεδο F4 (σ.σ. θα βγει στην αγορά το 2025) ή ακόμα και σε επίπεδο F5.

Mε λίγα λόγια τα ελληνικά Rafale θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε μαχητικά με δυνατότητες κοντά σε αυτές των αμερικανικών F-22 και F-35.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top