0
Αυτό που κατάφερε το μοντέλο και πρώην Β’ Σταρ Ελλάς 2008, Ρία Αντωνίου ήταν να γίνει ξανά το πρόσωπο της επικαιρότητας! Δεν χρειάστηκε και πολύ κόπο για να το κάνει αφού αρκούσε απλά μια φωτογραφία να δημοσιευτεί στο instagram για να γίνει το κακό!

Όταν λέμε κακό εννοούμε φυσικά όλα εκείνα που προκάλεσε η Ρία Αντωνίου στον αντρικό πληθυσμό και που θα προκαλέσει τώρα σε εσάς που θα την δείτε και ένα κόμπο στον λαιμό το λιγότερο θα τον αποκτήσετε.

Τώρα αν οι παρενέργειες είναι τίποτα σηκώματα ή τσιτώματα αυτά να τα θεωρήσετε ότι είναι μέσα στις σωστές και καλές παρενέργειες της εμφάνισης της και μην ανησυχήσετε, αντιθέτως βρείτε κάποιον τρόπο να εκτονώσετε και να αδειάσετε τον εσωτερικό σας χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπεις και κάθε μέρα τέτοιες εικόνες και μάλιστα απο την μια και μοναδική Ρία Αντωνίου η οποία εδώ και χρόνια χαζεύει στην κυριολεξία με τις εμφανίσεις της τους γείτονες Ιταλούς!

Πραγματικά μια απορία! Δεν έχει βρεθεί κανένας να ζητήσει απο την Ρία Αντωνίου να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα και να αναλάβει μια εκπομπή;

Τόσες ατάλαντες έχουμε, δεν μας κάνει να έχουμε και μια πεπειραμένη σε μια απο τις πιο δύσκολες τηλεοράσεις όπως είναι η Ιταλική.

Μέχρι να το σκεφτεί κάποιος και μέχρι να αποφασίσουν να το κάνουν πράξη εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την απολαμβάνουμε μέσα απο το Instagram όπως και εσείς.

Απολαύστε την:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top