0
Σε ποιον ποντάρει η κυβέρνηση για να μπορέσει να πάρει πάνω από 20% στην Εύβοια και να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις που την έφερναν τον περασμένο μήνα περί το... 15% στο νομό; Σε... στρατιωτική επέμβαση!

Και για να είμαστε ακριβέστεροι στην απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κ.Φλώρου να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό.

Υπάρχει περίπτωση; Αν του υποσχεθούν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που αποτελεί τον διακαή του πόθο, μετά τις εκλογές, μπορεί.

Να μου πεις ότι μετά τις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, δεν θα είναι κυβέρνηση ο Κ.Μητσοτάκης, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Θα υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό, όποιον ορίσουν οι Βρυξέλλες, ίσως και αυτόν τον απίθανο Μ.Σχοινά.

Εθιμικά, όμως, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πηγαίνει στο μεγαλύτερο «συντηρητικό» κόμμα στις κυβερνήσεις συνασπισμού, όπως έγινε το 2011 με τον Αβραμόπουλο ή απλά συντηρητικό όπως έγινε το 2015 με τους ΑΝΕΛ και τον Π.Καμμένο. 

Θα δεχθεί να είναι υποψήφιος βουλευτής ο Κ.Φλώρος; Αν δεν τον βάλουν στο Επικρατείας που αποτελεί τον στόχο του, θα ρισκάρει. Η ΝΔ θα βγάλει έναν και ίσως από τα υπόλοιπα κι έναν δεύτερο βουλευτή από τους έξι του νομού. Άρα έχει ελπίδες...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top