0
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, προτού η αστυνομία ειδοποιηθεί για το έγκλημα.

Ο 54χρονος δολοφόνος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας, το πρωί της Παρασκευής, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του, Νεκταρία.

Τα τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του τα περιποιήθηκαν οι γιατροί, με αποτέλεσμα να είναι καλύτερα και να κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, από χθες βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία με όλα τα στοιχεία της άγριας δολοφονίας σε βάρος της 48χρονης Νεκταρίας.

Μάλιστα, χθες ο εισαγγελέας άσκησε στον 54χρονο ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ο ίδιος, μετά από αναβολή που ζήτησε, θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον δράστη

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας, ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρωήν συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή, και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Την ίδια ώρα όσοι γνώριζαν τον 54χρονο, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα είχε κλείσει ραντεβού για να εξεταστεί από ψυχίατρο. Επίσης, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Αυτό επιβεβαίωσε μία φίλη της άτυχης γυναίκας, η οποία αποκάλυψε στο MEGA ότι η 48χρονη ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 54χρονου, καθώς της φερόταν άσχημα και της ασκούσε σωματική βία.

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

"Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι να πιούμε καφέ και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Ακριβώς, τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα δύο τα παιδιά, τα μικρά… Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. 

Η Νεκταρία δούλευε μία και δύο δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα τέσσερα παιδιά τους και αυτόν. Ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Μια αξιόλογη κοπέλα. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο", αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι η Νεκταρία είχε καταφύγει στην ΕΛ.ΑΣ.: "Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην Αστυνομία".

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης υποστήριξε σε ανακοίνωσή της ότι "σε καμία αστυνομική υπηρεσία του νομού Λασιθίου δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού που να σχετίζεται με την υπόθεση".

Πάντως, από τις αναρτήσεις της 48χρονης Νεκταρίας στο Facebook προκύπτει ότι αντιδρούσε στην επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, καθώς τις τελευταίες ημέρες είχε γράψει: "Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!" και "Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου".

Δείτε το βίντεο:

 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top