0
Δεύτερη «βόμβα» για το σοβαρό επεισόδιο προπηλακισμού σε ταβέρνα που κατήγγειλε ο γνωστός πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και που τον αφήνει έκθετο.

Μετά την αποκάλυψη ότι το τραπέζι των γιατρών είχε κλειστεί από φαρμακευτική εταιρεία, η οποία είχε διαβεβαιώσει τους ιδιοκτήτες ότι όλοι γιατροί θα ήταν εμβολιασμένοι, ρεπορτάζ της ΕΡΤ πριν από λίγο διαψεύδει έναν από τους ισχυρισμούς του γνωστού πνευμονολόγου.


Ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει συγκεκριμένα μιλώντας σε κεντρικά δελτία ειδήσεων:

«Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας συνάδελφος τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο. Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, σκίζοντάς μου και το πουκάμισο» και

«Το μεγαλύτερο ποσοστό που ήταν μέσα δε θα ήταν εμβολιασμένοι. Αφού μας έβρισαν έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν. Να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρούνε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο»

Όσα προέκυψαν από το ρεπορτάζ της Ζούγκλας, έρχονται σε αντίθεση με τον πρώτο ισχυρισμό του πνευμονολόγου, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν ότι έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από την συγκεκριμένη παρέα, διότι είχαν την διαβεβαίωση από την φαρμακευτική εταιρεία που είχε κλείσει το τραπέζι, πως άπαντες ήταν εμβολιασμένοι.

Πριν από λίγο όμως, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, η γνωστή δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη, έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας ότι παρενέβη η αστυνομία, η οποία έκανε έλεγχο σε όλους τους πελάτες της ταβέρνας. Από τους ελέγχους όμως, δεν προέκυψε καμιά παράβαση!

Η αποκάλυψη αυτή διαψεύδει τον δεύτερο ισχυρισμό του Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων της ταβέρνας, δεν είχαν εμβολιαστεί. Αφού σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διαπιστώθηκε ούτε μία παράβαση από τον άμεσο έλεγχο της αστυνομίας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top