0
Πρόκειται για τον 35χρονο Ναρίν Ρονατσίτ ο οποίος, μαζί με τον συγκρατούμενό του, Γουιντσίτ Χινκάο, είχαν συλληφθεί με την κατηγορία ότι έκλεψαν δυο μοτοσικλέτες, ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα διαμαντένιο μπρασελέ, στην επαρχία Τσανθαμπούρι της ανατολικής Ταϊλάνδης... Κι όμως, σχεδίασαν την τέλεια απόδραση!

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος, οι δύο άντρες βρίσκονταν κλειδωμένοι μέσα στο κελί.

Κάποια στιγμή ο Ναρίν απλώνει το χέρι στην κλειδαριά του κελιού και τελικά την ανοίγει με τη βοήθεια και του συγκρατούμενού του.

"Η εξέταση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει ότι η απόδραση έλαβε χώρα περίπου στις 4 το πρωί, στην αντρική πτέρυγα κράτησης του αστυνομικού τμήματος της Μακχάμ" ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

"Ένας από τους κρατούμενους είχε κρύψει το κομμάτι σύρμα από έναν συνδετήρα και ξεκλείδωσε μ’ αυτό την κλειδαριά στο κελί, σε λιγότερο από ένα λεπτό. Δημοσιεύσαμε το βίντεο και ενημερώσαμε την αστυνομία για να ξεκινήσεις τις έρευνες για τον εντοπισμό τους" συνέχισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας για το περιστατικό της απόδρασης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο δραπέτες, τον Γουτσίτ, ωστόσο ο Ναρίν – ο άντρας που άνοιξες την κλειδαριά με τη βοήθεια του συνδετήρα – δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Σύμφωνα με τις αρχές θεωρείται ότι έχει διαφύγει στη γειτονική επαρχία Ραγιόνγκ, όπου έχει ξεκινήσει έρευνα για την εύρεσή και τη σύλληψή του.

Το βίντεο με τους επιδέξιους φυλακισμένους ανέβηκε στα social media και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε viral, με τους περισσότερους χρήστες να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τις ικανότητές τους, αλλά και το πόσο εύκολο μοιάζει να ανοίξεις την κλειδαριά ενός κελιού σε ένα αστυνομικό τμήμα, με τη βοήθεια μόνο ενός συνδετήρα.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top