0
Η «χειμαρρώδης» ομιλία του Πλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού, στρατιωτικού γιατρού και πρώην διευθυντής της Β' Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου, Ζώης Μπέχλης, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης κατά του υποχρεωτικού εμβολισμού, σε συγκέντρωση στην Αθήνα έφερε και τα... αντίποινα από τον ΙΣΑ (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών) καθώς τον εγκαλούν σε απολογία για το ζήτημα των εμβολίων. 

«Είμαι ανεμβολίαστος και θα μείνω ανεμβολίαστος», είχε πει ο πλοίαρχος και μάλλον αυτό δεν άρεσε ενώ κάνοντας και μια επιπλέον νύξη σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρει πως τον εγκαλούν ως ιατρικός σύλλογος ενώ εξέφραζε πολιτικό λόγο καθώς ο πλοίαρχος είναι πρόεδρος του «Κινήματος 21».

«Πολλοί εμβολιάστηκαν, πολλοί διαφωνούν, όμως όλοι θα καταλάβουν ποια είναι η αλήθεια και την αλήθεια θα την καταλάβετε εάν δείτε τι πάνε να κάνουν με την αναστολή εργασίας στα παιδιά σας. Την ίδια ώρα που ο Μητσοτάκης, το κολλεγιόπαιδο, στέλνει τον γιό του να τσιλιμπουρδίζει στο Roland Garros με μερικές χιλιάδες ευρώ χαρτζιλίκι. Την ίδια ώρα απειλεί τα παιδιά του ελληνικού λαού με γενοκτονία και πείνα», είχε πει στην διαδήλωση ο στρατιωτικός γιατρός. 


Η απάντηση στον ΙΣΑ του κ.Ζώη Μπέχλη:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top