0
Αντιμέτωπος με σφοδρές αποδοκιμασίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προσέλευση του στο λαϊκό προσκύνημα του Μίκη Θεοδωράκη, στην Μητρόπολη Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι πλήθος πολιτικών αρχηγών προήλθε, καθώς και πολιτικών, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό.

Με την εμφάνιση όμως του πρωθυπουργού, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τη Μητρόπολη  ξέσπασε σε αποδοκιμασίες, οι οποίες μάλιστα μεταδόθηκαν ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση.

Η αντίδραση του κόσμου κατά του πρωθυπουργού ήταν πρωτοφανής. Οι σύμβουλοί του γνωρίζουν άριστα πώς να τον κρατούν καλά «προστατευμένο» από αποδοκιμασίες με ελεγχόμενες και καλά οργανωμένες  εμφανίσεις, αυτή τη φορά όμως -και όπως όλοι μπορούν να δουν-  δεν τα κατάφεραν.


Ο κόσμος απηυδισμένος από τις συνεχείς απαγορεύσεις, τη συνεχή τρομολαγνία για τον κορωνοϊό  και την πρωτοφανή προπαγάνδα για τα εμβόλια ξέσπασε κατά του πρωθυπουργού.
Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός προσήλθε με ισχυρότατη συνοδεία, καθώς χιλιάδες κόσμου είχαν κατακλύσει την Μητρόπολη Αθηνών.

Αποδοκιμασίες και κατά την έξοδο του πρωθυπουργού από την Μητρόπολη:


Και δεν ήταν μόνο αυτό, δυστυχώς.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην  Μητρόπολη να κάθεται σταυροπόδι και με το χέρι αραχτό, σαν να περιμένει να του πάρουν παραγγελία για καφέ, δείχνοντας πως δεν είχε καμία επίγνωση που βρισκόταν και για πιο λόγο!

Η  εμφάνισή του μέσα στην εκκλησία στον αποχαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη, ήταν τουλάχιστον τραγική!

Η εικόνα μεταδόθηκε και από την κρατική ΕΡΤ η οποία δεν κατόρθωσε να την κόψει αφού αιφνιδιάστηκε, για ακόμη μια φορά.


Σφοδρές αποδοκιμασίες σημειώθηκαν όμως  και κατά της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Δεν ήταν φυσικά τόσο έντονες, όσο αυτές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ήταν εμφανείς.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top