0

Οι δραματικές στιγμές ακριβώς πριν το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip φαίνεται πως αποτυπώνονται σε βίντεο, το οποίο ανήρτησε σελίδα στο Instagram, η οποία δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο τραγουδιστή, καθώς συμπίπτουν στοιχεία με τα όσα μέχρι στιγμής εξετάζουν οι Αρχές. 

Στο βίντεο, το οποίο καταγράφει τις κινήσεις δύο αυτοκινήτων που εκκινούν από φανάρι, στα δεξιά διακρίνεται ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες και στα αριστερά, μία μαύρη Porsche 911, όπως αυτή που οδηγούσε ο Mad Clip.

Tα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται δίπλα - δίπλα και αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ κάνουν και προσπεράσεις μέσα στην κυκλοφορία. Το αυτοκίνητο του Mad Clip μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα σε στροφή. Σύμφωνα με το προφίλ που ανήρτησε το βίντεο, λίγες στιγμές αργότερα συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.
Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το R8

«Στο πλαίσιο της διερεύνησης του τροχαίου η Τροχαία αναζητά πληροφορίες για ένα AUDI R8 (πιθανότατα δεξιοτίμονου) που φέρεται να κινούνταν στην περιοχή την ώρα του τροχαίου.
«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.
Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top