0
Από τη στιγμή που οι αρχές πήραν στα χέρια τους το βίντεο το οποίο δείχνει τον Mad Clip να χάνει στην ευθεία τον έλεγχο της Porsche προσπαθούν να λύσουν το μεγάλο γρίφο του δυστυχήματος. 

Τι συνέβη και ο τράπερ έχασε τον έλεγχο όχι σε κάποια στροφή, αλλά στην ευθεία;

Μετά από 2 εβδομάδες οι αξιωματικοί της τροχαίας θεωρούν ότι είναι πλέον πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου καθώς έχουν στα χέρια τους όλα εκείνα τα στοιχεία που εξηγούν εν πολλοίς τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Οι αρχές γνωρίζουν ότι το αυτοκίνητο του Mad Clip είχε μεγάλη υποδύναμη, ήταν οπισθοκίνητο, είχε πίσω κινητήρα, είχε βγαλμένα τα ηλεκτρονικά συστήματα και το βασικότερο είχε ελαστικά που δεν ενδείκνυνται για δρόμους εκτός πίστας.

Τα συγκεκριμένα λάστιχα (σε συνδυασμό με τα πολύ δυνατά φρένα) δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα όταν έρθουν σε επαφή με νερό. Και σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του instanews.gr οι αξιωματικοί της τροχαίας έχουν στα χέρια τους, νέο, αποκαλυπτικό βίντεο το οποίο δείχνει ότι ο δρόμος του δυστυχήματος λίγο πριν περάσει ο τράπερ από εκεί, ήταν γεμάτος νερά. Είναι το κομμάτι που συμπληρώνει το παζλ των αρχών…

Ο Mad Clip πήγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, βρήκε νερά στο δρόμο του, τα ελαστικά «κλότσησαν» και η Porsche, επειδή ακριβώς ο τράπερ είχε απενεργοποιήσει τα ηλεκτρονικά συστήματα δεν μπορούσε να «διορθώσει» την κλίση προς τα αριστερά και να αποτρέψει την μοιραία πρόσκρουση.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά με το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, τότε ο φάκελος του τροχαίου θα κλείσει οριστικά.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top