0
Το ΙΧ αυτοκίνητο και τη μηχανή του 39χρονου προφυλακισμένου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε μία 19χρονη στην Ηλιόπολη, έκαψαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Από τις φλόγες στα οχήματα που παρέμεναν παρατημένα στο σημείο επί μήνες, λίγο έλειψε να καεί και η πολυκατοικία, αφού οι φλόγες πλησίασαν σε ύψος και τον τελευταίο όροφό της. Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι είχαν επανειλημμένα ζητήσει την απομάκρυνση του ΙΧ και της μηχανής από τις Αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από την Αστυνομίας για τα αίτια της επίθεσης.

Στην υπόθεση που τον περασμένο Ιούλιο είχε σοκάρει, σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων, είχαν απαγγελθεί σε βάρος του αστυνομικού και του πατέρα 19χρονης.


Σύμφωνα με τις τότε καταγγελίες της νεαρής κοπέλας, ο 39χρονος την είχε αιχμαλωτίσει στο διαμέρισμά του και την εξέδιδε, ενώ και ο πατέρας της κοπέλας τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

Ο επίορκος αστυνομικός παραμένει προφυλακισμένος τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό όσο και για παλαιότερα αδικήματα, ενώ επίσης κρατείται ο πατέρας της και τρία ακόμα εμπλεκόμενα άτομα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top