0
Ξαναχτυπά ο «Τηλέμαχος», ο αστυνομικός που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα στο παρελθόν, δηλώνοντας αρνητής των εμβολίων και του self test, και μέσω αναρτήσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτοπροσδιορίζεται μεταξύ άλλων, ως  συγγραφέας και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Με νέο βίντεο ο αστυνομικός «διδάσκει» τους πολίτες πώς να «πολεμούν τα ΜΑΤ». Όπως ο ίδιος λέει, πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά βίντεο -που προαναγγέλλει ότι θα «ανεβάσει»- με τίτλο: «Πώς πολεμάω το σύστημα».

«Πώς πολεμάμε τα ΜΑΤ»

«Για να πολεμήσεις τον αντίπαλο πρέπει πρώτα να τον κατανοήσεις πλήρως», αναφέρει ο Τηλέμαχος στο συγκεκριμένο βίντεο, διάρκειας 8 λεπτών και 46 δευτερολέπτων.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι μεταξύ των ανδρών των ΜΑΤ, η αλληλεγγύη είναι μεγαλύτερη από ότι σε άλλες μονάδες, εξηγεί ότι ο συντονισμός τους «στο πεδίο της μάχης», όπως χαρακτηρίζει τις διαδηλώσεις, γίνεται από άτομα που έχουν οπτική επαφή με τα τεκταινόμενα, είτε φυσική, είτε μέσω καμερών και αναφέρει από τι αποτελείται ο εξοπλισμός τους, που είναι τέτοιος ωστε να μην τραυματίζονται σε περίπτωση επεισοδίων.

Κατόπιν αυτών, απαντά στο «Πώς πολεμάμε τα ΜΑΤ;» λέγοντας πως ο καλύτερος τρόπος είναι «να μην πέσουμε στην παγίδα να τους πολεμήσουμε».

Μεταξύ άλλων προτρέπει τους διαδηλωτές αντί να έρθουν σε σύγκρουση με τους άνδρες των ΜΑΤ κατά την διάρκεια μιας πορείας, να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία και να καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τα «φαινόμενα αστυνομικής βίας». Έτσι, θα επιτευχθεί και η «απομόνωση προβοκατόρων» ενώ όπως αναφέρει «τα βοθροκάναλα δεν θα έχουν σκηνές βίας ώστε να βαφτίσουν ταραξίες τους διαδηλωτές για να βγάλουν λάδι την κυβέρνηση».

Στο βίντεο περιλαμβάνονται – μεταξύ άλλων – πλάνα από επεισόδια στην Ελλάδα, από εκπαίδευση ομάδων ΔΙΑΣ & ΔΕΛΤΑ και από την αιματηρή επιδρομή υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.


Ποιος είναι ο «Τηλέμαχος»

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί σε τμήμα της Δυτικής Αττικής. Εις βάρος του έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, μετά από το σάλο που είχε ξεσπάσει από παλαιότερο βίντεό του για τα self test.

«Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις εξελίξεις έχει κυρωθεί ένα νομικό βδέλυγμα κατά το οποίο τι εμείς οι αστυνομικοί καλούμαστε να κάνουμε διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό και να δηλώσουμε υποχρεωτικά σε μία πλατφόρμα το αποτέλεσμα του τεστ αυτού», έλεγε .

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο εν λόγω αστυνομικός δαπανήσει σχεδόν 20.000 ευρώ για να επισκευάσει ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ το οποίο βελτίωσε φτάνοντας τον κινητήρα στα 500 αλόγα.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top