0
«Μικρό καλάθι» θα έπρεπε να κρατάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν έλεγε στις 31 Ιουλίου του 2018 ότι «αδυνατώ να αντιληφθώ τι σημαίνει πολιτική ευθύνη χωρίς παραίτηση».

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις πυρκαγιές που είχαν ξεσπάσει στην Ανατολική Αττική τον Ιούλιο του 2018 είχει ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, Νίκου Τόσκα και Πάνου Σκουρλέτη, της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας και του αρχηγού της Πυροσβεστικής.

«Οι Έλληνες ζητούν να μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία. Θέλουν ασφάλεια για τους ίδιους, τις οικογένειες τους και την περιουσία τους. Όχι άλλη στάχτη. Αναλαμβάνω από σήμερα την ευθύνη, δεν είμαι μόνος, έχω την ομάδα νέων και ικανών ανθρώπων για να αλλάξουμε την πολιτική προστασία».

Μάλιστα, είχε κατηγορήσει την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για κυνισμό και αλαζονεία, σημειώνοντας ότι το ίδιο της καταλογίζουν και οι πολίτες.

Για να δούμε τώρα τώρα τι θα πει ο κ. Μητσοτάκης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία και Φωκίδα.

Θα υπάρξει άραγε κάποια παραίτηση από την κυβέρνηση των «αρίστων»;
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top