0
Ενάντια στην αξιοποίηση του προσώπου της και των προσπαθειών της στα πύρινα μέτωπα για πολιτικούς σκοπούς τάσσεται η εθελόντρια πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου η οποία έχει συγκλονίσει με τις μάχες που έχει δώσει κατά καιρούς με τις φλόγες.

Αυτή την φορά, μία αφίσα του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οποία απεικονίζεται η ίδια, κάνει την κυρία Ιωαννίδου να ξεσπά, αφού όπως η ίδια λέει δεν έχει δώσει άδεια για κάτι τέτοιο. Η αφίσα τιυ κόμματος τάσσεται ενάντια στην κυβέρνηση γράφοντας πως «για να αναπνεύσουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε – κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ».

Από πλευράς της η μάχιμη πυροσβέστρια ζητά να αποσυρθεί η φωτογραφία «άμεσα» από την αφίσα. Η ίδια ξεκαθαρίζει πως «δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια». Η εθελόντρια τονίζει ότι «δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου».

«Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη» συμπληρώνει επαναλαμβάνοντας το αίτημά της να αφαιρεθεί η φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτησή της:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top