0
Το μεγάλο στήθος είναι σήμα κατατεθέν για τις γυναίκες και "μαγνήτης" για τους άνδρες, με απόδειξη τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πλαστικών επεμβάσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με αρκετούς TikToker πλέον δεν είναι απαραίτητο να κάνεις πλαστική για να αποκτήσεις το μεγάλο στήθος που πάντα ονειρευόσουν ή να ξοδέψεις ένα σωρό λεφτά για να τα μεγαλώσεις.

Απλά χρειάζεται να εμβολιαστείς με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, αρκετές γυναίκες ισχυρίζονται ότι τα στήθη τους μοιάζουν εμφανώς μεγαλύτερα αφού έκαναν το εμβόλιο Pfizer για τον κορωνοϊό.

Για παράδειγμα η μπλόγκερ Vincenzena ανέβασε ένα βίντεο όπου δείχνει το στήθος της πριν και μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, με τη νεαρή κοπέλα να ισχυρίζεται ότι μεγάλωσαν σε μέγεθος.
@vincenzena

I am free marketing for the vaccine I stg. #fypシ #xyzbca #vaccine #pfizer #MACscaraface #covidvaccine #pfizervaccine #moderna

♬ rake it up - favsoundds
          
Το βίντεο έγινε απόλυτο viral, συγκεντρώνοντας εκατ. views και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια και likes.

Μάλιστα, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι παρατήρησαν παρόμοια αύξηση και μετά τον δικό τους εμβολιασμό.

«Μου πήρε 2 βδομάδες μετά τη δεύτερη δόση!» λέει η Vincenzena, δείχνοντας με περηφάνεια το στήθος της στο βίντεο, συγκρίνοντας το με εικόνες του πριν τον εμβολιασμό με εμβόλιο Pfizer.

Αυτές οι παράξενες παρενέργειες του εμβολιασμού μπορεί να μοιάζει ως φάρσα ή ψέμα σε πολλούς ανθρώπους, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει μια απλή επιστημονική εξήγηση.

Ο Νορβηγός γιατρός Χάινριχ Μπάκμαν εξήγησε σε τοπικά ΜΜΕ της πατρίδας του ότι κατά τον εμβολιασμό οι λεμφαδένες προσωρινά μεγαλώνουν, κάτι που κάνει το στήθος να εμφανίζεται μεγαλύτερο.

"Περίπου το 10% των γυναικών που έχουν εμβολιαστεί έχουν διογκωμένους λεμφαδένες στις μασχάλες. Εξαιτίας αυτού, το στήθος θα κινηθεί προς τα εμπρός λιγάκι και θα φαίνεται λες κι έχει μεγαλώσει" ανέφερε ο Μπάκμαν.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top