0
Η SMART SHOOTER, μία παγκόσμια (κεντρικά γραφεία στο Yagur του Ισραήλ, θυγατρική Smart shooter Inc. στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και γραφεία στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και στην Καμπέρα της Αυστραλίας) εταιρεία σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής καινοτόμων συστημάτων ελέγχου πυρός που αυξάνουν σημαντικά την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα των φορητών όπλων, θα παρουσιάσει το Σύστημα Ελέγχου Πυρός SMASH 2000 Plus και τον ελαφρύ τηλεχειριζόμενο πυργίσκο SMASH Hopper (LRCWS) στην έκθεση αμυντικών συστημάτων DEFEA στην Αθήνα.

Ιδανικό για την άμυνα, τη θαλάσσια περιπολία, την συνοριοφυλακή, την προστασία των στρατηγικών υποδομών και την άμυνα έναντι UAS, το SMASH είναι μια δοκιμασμένη στη μάχη, λύση Ελέγχου Πυρός που εξασφαλίζει ότι κάθε σφαίρα βρίσκει το στόχο της.

Η τεχνολογία SMASH της SMART SHOOTER αυξάνει την αποτελεσματικότητα των πυρών από ελαφρά όπλα (τυφέκια) εναντίον επίγειων, εναέριων, στατικών ή κινούμενων στόχων σε ξηρά και θάλασσα, κατά τη διάρκεια ημερήσιων και νυχτερινών επιχειρήσεων.

Πρόκειται για μια οικονομικά αποδοτική λύση που μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε τύπο τυφεκίου εφόδου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των δυνάμεων, διατηρώντας παράλληλα τις φίλιες δυνάμεις ασφαλείς και μειώνοντας τις παράπλευρες απώλειες.



SMASH 2000 Plus: Το SMASH 2000 Plus περιλαμβάνει το σκοπευτικό ηλεκτροοπτικών SMASH, με μια πρόσθετη προηγμένη λειτουργία Counter-UAS που παρέχει ακριβή δυνατότητα Hard Kill εναντίον Μη-Επανδρωμένων Αεροσκαφών ή οποιουδήποτε στατικού ή κινούμενου στόχου εδάφους.

Σχεδιασμένο για να προσφέρει στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας ένα καθοριστικό τακτικό πλεονέκτημα σχεδόν σε κάθε επιχειρησιακό σενάριο, το SMASH 2000 Plus είναι κατάλληλο για την άμυνα και τις ένοπλες δυνάμεις, την ασφάλεια των συνόρων, την προστασία στρατηγικών εγκαταστάσεων, την αστυνομία και παραστρατιωτικές χρήσεις.

SMASH Hopper: Το SMASH Hopper είναι ένας συναρμολογούμενος και ταχέως πτυσσόμενος Ελαφρύς Σταθμός Τηλεχειριζόμενου Όπλου (LRCWS) που παρέχει τη δυνατότητα βολών ακριβείας (One shot- one Kill), ελεγχόμενος από χειριστή από ασφαλή απόσταση. Με βάρος περίπου 15 κιλών, το SMASH Hopper είναι ιδανικό για ενσωμάτωση σε διάφορα ελαφρά επανδρωμένα και μη επανδρωμένα οχήματα και πλατφόρμες, με ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Προσφέροντας ικανότητα χρήσης ημέρα και νύχτα με αυτόματη σάρωση και ανίχνευση στόχων, το SMASH Hopper είναι ιδανικό για πολλαπλά σενάρια αποστολών, όπως προστασία δυνάμεων, ασφάλεια συνόρων, προσβολή Μη-Επανδρωμένων Αεροσκαφών, ενέδρες εξ’ αποστάσεως και άλλες επιχειρήσεις χαμηλού προφίλ σε πολύπλοκα αστικά περιβάλλοντα.


Σύμφωνα με τον Michal Mor, διευθύνοντα σύμβουλο της SMART SHOOTER “τα συστήματα SMASH 2000 plus και SMASH Hopper ενσωματώνουν αλγόριθμους στοχοποίησης πυραύλων ακριβείας και προηγμένες δυνατότητες ηλεκτροοπτικού εντοπισμού και εγκλωβισμού, χρησιμοποιούνται από ένοπλες δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των IDF και των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, ενώ περισσότερες από 10 άλλες χώρες βρίσκονται επί του παρόντος σε διαφορετικά στάδια αξιολόγησης της τεχνολογίας”.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top