0
Πολλοί υγειονομικοί από το νοσοκομείο του Βόλου αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και θα είναι η πρώτη κίνηση που θα γίνει στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες. 

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος», νοσηλευτές, γιατροί αλλά και προσωπικών εργολάβων που απασχολείται στο νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης ετοιμάζουν μπαράζ προσφυγών μέσω δικηγορικού γραφείου των Αθηνών.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις υπουργών προ ημερών, ο εμβολιασμός όλων των υγειονομικών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα καταστεί υποχρεωτικός από την 1η Σεπτεμβρίου.

Το επόμενο διάστημα μάλιστα αναμένεται να βγει και η σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα εξηγεί επακριβώς τις κυρώσεις στους ανεμβολίαστους.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 50 υγειονομικοί όλων των κατηγοριών δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και θα είναι αυτοί που θα αποτελέσουν πιθανότατα την πρώτη καταγεγγραμμένη πανελλαδικά νομική κίνηση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Σύμφωνα πάντα με την τοπική εφημερίδα οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Βόλου είναι πολύ περισσότεροι και περιλαμβάνουν γιατρούς από 23 ειδικότητες.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου, εμφανώς «μουδιασμένη» από τις εξελίξεις, αναμένει την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα κυρίως από την 1η Σεπτεμβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr αρκετοί εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έχουν νοσήσει στο παρελθόν, παρόλα αυτά πλέον τους υποχρεώνουν και αυτούς να εμβολιαστούν! 

Να υπενθυμίσουμε πως και στην Ιταλία περίπου 200 υγειονομικοί κινήθηκαν νομικά κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top