0
Ο Πάνος Κιάμος έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που στήριξε τις κυβερνητικές κυρώσεις στους ανεμβολίαστους, ανακοινώνοντας πως στο Posidonio θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι. 

Τώρα το παράδειγμά του ακολουθεί και ο έντεχνος τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης ο οποίος επιτέθηκε στους «αντιεμβολιαστές» χαρακτηρίζοντάς τους «καθάρματα», «ψέκες» και «καραγκιόζηδες».

Με τριπλή του ανάρτησή του στο Twitter o τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης τάχθηκε υπέρ της απόφασης του Πάνου Κιάμου και του κέντρου διασκέδασης Posidonio να δέχονται στον χώρο μόνο εμβολιασμένους πελάτες και απάντησε σε όσους του επιτέθηκαν χαρακτηρίζοντας τους ως «ψέκια».

«Ή με τους ψέκες ή με τη ζωή.Τα καθάρματα που ηγούνται των αντιεμβολιαστων πρέπει να δικαστούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων.Αρκετά με τους καραγκιοζηδες», έγραψε.


Μάλιστα ο ίδιος απαιτεί να κυκλοφορούν οι πολίτες παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανά χείρας και στέλνει στο… σπίτι τους όσους έχουν αντίθετη άποψη.

«Παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Αν θέλουν. Αλλιώς σπίτι τους» έγραψε ο τραγουδιστής σε μία δήλωση που άνετα θα μπορούσε να κάνει πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

             
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top