0
Μέγα φάουλ των διοργανωτών της DEFEA χθες στην εκδήλωση: Διοργάνωσαν «μυστικό δείπνο» μεταξύ των εμπόρων όπλων που συμμετέχουν στην Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού (DEFEA) και στελεχών του υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προεξάρχοντος του υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αμυντικών εκθέσεων στην Ελλάδα δεν προσκλήθηκε ούτε ένας εκπρόσωπος του Τύπου, πράγμα πρωτοφανές όχι μόνο για τις ελληνικές εκθέσεις αμυντικού υλικού από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, αλλά και για τις εκθέσεις του είδους σε διεθνές επίπεδο.

Επικαλούμενοι την «έλλειψη χώρου» διοργάνωσαν τον «μυστικό δείπνο» στο Ιδρυμα Νιάρχος (χωρίς μάλιστα καν να κοινοποιήσουν στον οποιοδήποτε τον τόπο και την ώρα της συνάντησης του «μυστικού δείπνου»!).

Προφανώς ειπώθηκαν πράγματα τα οποία δεν πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός αναφορικά με το που πηγαίνουν τα χρήματα του, σε ότι αφορά τις αμυντικές δαπάνες και συμφωνήθηκαν τα νέα big deals.

Εκτός του κορωνοϊού ως δικαιολογία επικαλέστηκε η απαίτηση του «πράκτορα Θου.Βου.» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να πάρει τις μισές από τις προσκλήσεις του «μυστικού δείπνου». 

Κακή επιλογή των διοργανωτών, κάκιστη η αποδοχή της από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top