0
Το λέγαμε και το περιμέναμε αλλά κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη εν μέσω προκλήσεων και τουρκικών πολεμικών σκαφών σε Αιγαίο και Μεσόγειο !

Κατά την διάρκεια της  Ασκήσεως «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 21» με το Πολεμικό Ναυτικό υποστηριζόμενο από την Πολεμική Αεροπορία εκτελούσε Βολές νότια της Κρήτης και οι Τούρκοι να το ψάχνουν στην Κάρπαθο!!!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veteranos.gr, αρματαγωγό του ΠΝ κουβαλώντας τον ανθό των Ειδικών Δυνάμεων της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών εκτέλεσε  κεραυνοβόλα απόβαση σε νησί του Αιγαίου μια ανάσα απο τις Τουρκικές Ακτές!

Η εντολή δόθηκε απο τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και σχεδιάστηκε απο το ΓΕΣ και το Επιτελείο της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών  και εκτελέστηκε με άκρα μυστικότητα!!!

Μόλις χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος απέδωσε τα εύσημα στους Πεζοναύτες και το προσωπικό του «Α/Γ ΡΟΔΟΣ» που έφεραν σε πέρας μια ακόμη Αποστολή!

Η Απόβαση εκτελέστηκε Κεραυνοβόλα και είχε και την Ανάλογη Υποστήριξη απο Αέρος …Πράγμα που σημαίνει οτι ο Σχεδιασμός του D-4  είναι Άριστος  και οι εμπειρίες του προσωπικού που πήρε μέρος στην Απόβαση εξαιρετικές!!!






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top