0
Την ώρα που οι «ειδικοί» και η κυβέρνηση επιμένουν πως θα «σωθούμε» από το 4ο κύμα αν εμβολιαστεί το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού υπάρχουν και οι φωνές όπως αυτή του καθηγητή του Στάνφορντ, Γιάννη Ιωαννίδη, που αποκαλύπτουν την πραγματικότητα.

Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του «δεν έχουμε καλή επιδημιολογική επιτήρηση για να ξέρουμε πόσοι έχουν μολυνθεί, υποθέτω πως είναι περίπου το 30% (του πληθυσμού)». 

Συνεχίζοντας πως «είναι από 15% έως 45%», ενώ τόνισε πως «σε αυτή τη φάση θα προτιμούσα να είναι 45%, όχι ότι θέλω να μολυνθούν οι άνθρωποι, αλλά γιατί αν είναι 15% αφήσαμε τους πολύ ευάλωτους να σαρωθούν, όσο πιο προχωρημένοι είμαστε αυτή τη στιγμή στο ποσοστό, τόσο έχουμε κάποια κάλυψη από τη φυσική ανοσία».


Ενώ αποκάλυψε πως «αν κλείσει το επιδημιολογικό κύμα, είναι πιο πιθανό να γίνει από την φυσική ανοσία, παρά από τους εμβολιασμούς». «Είμαι θετικός απέναντι στους εμβολιασμούς, αλλά φτάσανε αρκετά αργά».  

Ο πίνακας που παρουσίασε ο καθηγητής Ιωαννίδης δείχνει πως παρά τα χαμηλά ποσοστά σε εμβολιασμούς στην Ελλάδα μπορεί να έχει αποκτήσει ανοσία έως και το 60% του πληθυσμού! Ποσοστό που οφείλεται στη φυσική ανοσία και όχι στην ανοσία από τα εμβόλια. 

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως στο pronews.gr είχαμε κάνει σχετικό ρεπορτάζ (θυμηθείτε το εδώ).

Είναι δεδομένο πως αν η κυβέρνηση έκανε μία καλύτερη επιδημιολογική επιτήρηση, όπως τονίζει και ο Ιωαννίδης και αν επένδυε σε τεστ αντισωμάτων, ώστε να βρεθούν όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, τότε δεν θα υπήρχε τώρα η συζήτηση για προνόμια κτλ.

Παράλληλα δημιουργούνται πολλά ερωτήματα για το ποιοι και πως τελικά θα εμβολιαστούν, καθώς αν πχ. ισχύει το 45% που έδωσε ο καθηγητής Ιωαννίδης τότε περίπου οι μισοί Έλληνες έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και δεν χρειάζονται εμβολιασμό! Πώς θα διαφυλάξει η κυβέρνηση πως αυτοί δεν θα εμβολιστούν; Γιατί δεν γίνεται τεστ αντισωμάτων σε κάποιον πριν κάνει το εμβόλιο;

Δείτε τον αποκαλυπτικό πίνακα του καθηγητή Ιωαννίδη: 



Η χώρα μας έκλεισε τον κόσμο με lockdown και παρόλα αυτά είχαμε 12.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό, με τα κρούσματα να πέφτουν τις τελευταίες εβδομάδες (σύμφωνα με το αφήγημα λόγω εμβολιασμών) λόγω καιρού. Παρόλα αυτά όμως παραμένουν σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με άλλες χώρες

Την ίδια ώρα η Σουηδία που δεν έκλεισε ποτέ τη χώρα και αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό με την ανοσία της αγέλης κατέγραψε συνολικά 14.500 θανάτους, παρόλα αυτά εδώ και καιρό έχει καταφέρει να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία. 

Η σύγκριση Ελλάδας-Σουηδίας: 




Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Ακόμα και αν ισχύει το 30-35% που έδωσε ο καθηγητής Ιωαννίδης, τότε με εμβολιασμένο περίπου το 40% (αν ισχύουν τα νούμερα της κυβέρνησης αυτό θα είναι το μικρότερο ποσοστό που θα έχει εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού) η Ελλάδα θα χτίσει (έστω και άθελα της το τείχος της ανοσίας).

Το γιατί επιμένουν οι «ειδικοί» για 4ο κύμα μάλλον θα πρέπει να ψάξουμε απαντήσεις στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Άλλωστε και η καθηγήτρια Αθηνά Λινού τόνισε σήμερα πως και οι «εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό», ενώ όπως είναι γνωστό οι εμβολιασμένοι νοσούν κανονικά, απλά πιο ελαφριά (σύμφωνα πάντα με τους «ειδικούς»).

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top