0
Στο χθεσινοβραδινό «Φως στο Τούνελ» προβλήθηκε το βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που εξασφάλισαν η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της.

Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, το οποίο παρουσιάζει τα μοναδικά οχήματα που πέρασαν από τη Λεωφόρου Λαυρίου και Διαδόχου Παύλου κοντά στο σημείο που βρίσκεται η μεζονέτα του ζευγαριού και στο οποίο μπορεί να έχουν «πιαστεί» οι δράστες την ώρα που φτάνουν και την ώρα που αποχωρούν μετά την αποτρόπαια πράξη τους.


Στο βίντεο αυτό φαίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και να στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 03:36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου. Δύο ώρες αργότερα, στις 05:30 το ίδιο όχημα εμφανίζεται να φεύγει από την περιοχή, βγαίνοντας πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, διασχίζοντας τη κάθετα με ταχύτητα και στρίβοντας προς την Αγία Παρασκευή.Το «Φως στο Τούνελ» ακολούθησε την πορεία του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά με λιγοστά σπίτια, που είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

Όπως ειπώθηκε, οι δράστες θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στη μεζονέτα ακόμα και πεζοί, μέσα από ένα χωράφι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, καθώς ούτε οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης λειτουργούσαν, ούτε υπήρχαν κάμερες σε μία κοντινή μονοκατοικία, καθώς είχαν… ξηλωθεί λίγο καιρό πριν.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top