0
Ταλανίζει ακόμη τις Αρχές το μυστήριο του θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ και το ποιοι τον επιθυμούσαν, που επιχειρούν να επεξεργαστούν τα στοιχεία και να καταλύξουν στο ποια μπορεί να τις βοηθήσουν περισσότερο, με μια υπόθεση να είναι αρκετά ύποπτη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη υπόθεση της Ε.Υ.Π (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δημήτρης Μάλαμας, με ένα ακόμη στοιχείο να οδηγεί στους δολοφόνους, όπως αναφέρει το athensmagazine.gr.


Γιώργος Καραϊβάζ: Οι αποκαλύψεις που μπορεί να τον έστειλαν στο θάνατο

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του για την εν λόγω υπόθεση και σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε εκ νέου. Ίσως λοιπόν οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον άτυχο δημοσιογράφο να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση.

Μήπως έτσι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα; Το τι θα έλεγε στις δικαστικές αρχές, το ξέρουν μόνο οι ίδιοι...

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του - «Είναι και του Χριστού τα πάθη, είναι και του παιδιού μου»

Δύσκολο είναι αυτό το Πάσχα για την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς είναι το πρώτο Πάσχα χωρίς τον δημοσιογράφο. Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, «ράγισε» καρδιές η μητέρα του. «Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μαζί με τον Χριστό σηκώνω και εγώ το δικό μου δράμα» είπε στη Ραλλιώ Λεπίδου. Σήμερα, πήγε στον τάφο του γιου της να ανάψει το καντηλάκι του.

«Όσο περνούν οι μέρες είναι χειρότερα. Δεν παίρνω τηλέφωνο, δε μιλάω μαζί του. Ο Θεός πήρε το παιδί μου από απροσεξία έφυγε το παιδί μου, το έχουν διαλύσει τελείως» συνέχισε. «Είναι και του Χριστού τα πάθη, είναι και του παιδιού μου». Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να μην ξαναγίνει άλλο τέτοιο κακό.

Κοντά στη μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ και η νονά του. Η μία προσπαθεί να πάρει κουράγιο από την άλλη. «Δεν ήταν ακόμα για εκεί σαν μικρός που ήταν» είπε η νονά του δημοσιογράφου. Δύσκολες είναι και οι μέρες για τη σύζυγο και τον γιο του δημοσιογράφου.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top