0
Τρεις επιθέσεις μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα απο έναν μυστηριώδη άνδρα που στήνει καρτέρι στις περιοχες Βάρης - Βουλιαγμένης και επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια και γυναίκες που περπατούν μόνα τους στον δρόμο για να τα βιάσει, έχουν μπει στο στόχαστρο της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, ο «δράκος με το τζόκεϊ», μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και αλλοδαπός χτυπάει πάντα με τον εξής τρόπο: Πλησιάζει τα κοριτσάκια δήθεν για να ζητήσει βοήθεια λέγοντας οτι θέλει να πάει στο Ελληνικό. Όταν εκείνα ανυποψίαστα σταματήσουν για να του δώσουν οδηγίες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει, ορμάει κατα πάνω τους για να τα ακινητοποιήσει.

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας- Βάρης - Βουλιαγμένης δέχθηκε τρεις καταγγελίες απο τρία κοριτσάκια ηλικίας 15 ετών η πρώτη περίπτωση, 16 ετών (πρόκειται για δύο 16χρονες ήταν μαζί όταν ο «σάτυρος με το τζόκεϊ» τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να βάλουν τις φωνές και ο δράστης να εξαφανιστεί στη θέα των διερχόμενων οχημάτων) και η τρίτη επίθεση σημειώθηκε σε βάρος μιας κοπέλας 24 ετών που και εκείνη τη γλίτωσε τελευταία στιγμή απο τα νύχια του.

Οι αστυνομικοί με οδηγό τις καταθεσεις των θυμάτων «χτενίζουν» την περιοχή και στήνουν μπλόκα για να καταφέρουν να περάσουν χειροπέδες στον μυστηριώδη τύπο με το τζόκεϊ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top