0
Στην ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της Γενικής Περιφέρειας Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία με την παραλαβή 16 νέων μοτοσυκλετών υψηλού κυβισμού Suzuki V-Strom.

Η προμήθεια των νέων μοτοσυκλετών που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι 16 νέες μοτοσυκλέτες κατανέμονται σε υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και συγκεκριμένα 6 στη Λάρισα, 4 στη Μαγνησία, 3 στα Τρίκαλα και 3 στην Καρδίτσα.


Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή (1.453) νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον (239) οχήματα.

Με την προσθήκη των 16 νέων δικύκλων ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top