0
Έναν μαραθώνιο κύκλο ερευνών έχει ξεκινήσει το τμήμα ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ. Ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό που είναι ο ένας στόχος και τους εκτελεστές που είναι ο δεύτερος.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, οι αρχές ψάχνουν όλα τα ξενοδοχεία, κυρίως στα νότια προάστια που μπορεί να έχουν ενοικιαστεί δωμάτια σε ημερομηνίες πολύ κοντά στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Δεν ψάχνουν όμως μόνο ξενοδοχεία αλλά και διαμερίσματα μικρής διάρκειας.


Το τρίτο που αναζητούν είναι γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μηχανών. Σύμφωνα με την αστυνομία είναι πολύ πιθανό, η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες να μην είναι κλεμμένη, ούτε να έχει παραποιημένη την πινακίδα, αλλά να έχει ενοικιαστεί. Μάλιστα, οι αρχές αναφέρουν ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησαν μικρού κυβισμού μηχανή.

Επίσης, έχει δοθεί σήμα στα αεροδρόμια να τους δώσουν όλες τις λίστες με τα άτομα, τα οποία μπήκαν στην χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και βγήκαν από την χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται και για χερσαία σύνορα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές βαδίζουν πάνω σε μια παρόμοια δολοφονία, εκείνη του Γιάννη Μακρή, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από τρία χρόνια. Η αστυνομία είχε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα και εντόπισε τους αλλοδαπούς εκτελεστές.

Δείτε το βίντεο:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top