0
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες σχετικά με τον εντοπισμό των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με το MEGA η αστυνομία γνωρίζει πλέον το πρόσωπο που φέρεται να είχε απειλήσει τον Γιώργο Καραϊβάζ.


Πρόκειται για ποινικό, ο οποίος φέρεται να είχε συναντηθεί με τον δολοφονηθέντα δημοσιογράφο και το 2016 με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του, αναλύοντας τα κείμενα του δημοσιογράφου στην ιστοσελίδα του.

Στο μεταξύ, οπτικό υλικό, πάνω από 100 βίντεο, και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων έχουν οδηγήσει τις αστυνομικές Αρχές στο να γνωρίζουν πλέον τη διαδρομή που ακολούθησαν ο εκτελεστής και ο συνεργός του για να διαφύγουν με τη μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ, από τα στενά του Αλίμου προς τη λεωφόρο Ποσειδώνος.


Στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ένα λεπτό μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, ο εκτελεστής φαίνεται στο πίσω κάθισμα της μοτοσυκλέτας να κρατά ακόμη το όπλο. Τα στοιχεία δείχνουν πως οι δύο δράστες είχαν κάνει αρκετές φορές πρόβα, με αποτέλεσμα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου να καταφέρουν να διαφύγουν με άνεση και ταχύτητα.


Το δίκτυο πίσω από τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Σύμφωνα με το MEGA και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο Γιώργος Καραϊβάζ ερευνούσε δίκτυο ιδιωτών και κρατικών λειτουργών, με αναφορές ότι αυτό το δίκτυο τα προηγούμενα χρόνια είχε προσβάσεις και σε κυβερνητικά στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες και επηρέαζε τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία κατά πολύ μεγάλο βαθμό.

Η διάσπαση αυτού του δικτύου φαίνεται να προκάλεσε ένα μεγάλο κύκλο δολοφονικών επιθέσεων την προηγούμενη τριετία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού ρεπόρτερ στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top