0
Ήταν εξ αρχής μια υπόθεση στην οποία οι αστυνόμοι είχαν τις πιθανότητες κατά τους. Το ποσοστό εξιχνίασης ανθρωποκτονιών που σχετίζονται με τη μαφία στην Ελλάδα είναι κάτω από 4%. 

Κι αυτό γιατί ακόμα κι αν συλληφθούν οι δολοφόνοι όπως συνέβη με την περίπτωση Μακρή, δεν κάνουν ποτέ το λάθος να αποκαλύψουν το όνομα του ανθρώπου που τους πλήρωσε για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου. 

Και δεν το κάνουν γιατί γνωρίζουν ότι αν το πουν θα έχουν υπογράψει το δικό τους συμβόλαιο θανάτου καθώς η μαφία θα τους βγάλει απ’ τη μέση, ακόμα και μέσα στις φυλακές. 

Παρόλα αυτά οι αρχές κινούνται μεθοδικά και οι έρευνες τους φέρνουν αποτελέσματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του instanews.gr οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν κλείσει τον κύκλο των υπόπτων στα 3 άτομα, εκ των οποίων το ένα είναι ο βασικός ύποπτος αυτή τη στιγμή. 

Μάλιστα ο βασικός ύποπτος δεν είναι αυτός που είχε απειλήσει τον Γιώργο Καραϊβάζ και για τον οποίο είχε γράψει ένα απ’ τα κείμενα του ο δημοσιογράφος. Το συγκεκριμένο πρόσωπο βρέθηκε, ταυτοποιήθηκε, όμως απ’ τα έως τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εμπλοκή του στην υπόθεση, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Οι έρευνες έχουν στραφεί σε άλλο πρόσωπο και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει μια εξέλιξη που θα ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Μπορεί τα βίντεο με τους εκτελεστές να μην έριξαν φως στην υπόθεση, όμως το κινητό και ο υπολογιστής του Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται ότι μίλησαν και έδειξαν τον δολοφόνο του…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top