0
Όπως συμβαίνει με την πρώτη αγάπη που είναι παντοτινή, έτσι και τα πρώτα μας ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση τα θυμόμαστε με διαφορετικό τρόπο, πιο συναισθηματικό. 

Το πρώτο Big Brother ας πούμε, δε μπορεί να συγκριθεί με κανένα από τα επόμενα. Το πρώτο Survivor στο Mega επίσης, αν και το κοντράρει αρκετά το πρώτο του ΣΚΑΪ.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου είναι από τα πρόσωπα που σημάδεψαν την πρώτη εποχή των ριάλιτι ως νικήτρια του Survivor. Ως τέτοια έχει κάθε δικαίωμα και πολύ μεγαλύτερη βάση στα λεγόμενα της όταν μιλάει για τα σημερινά ριάλιτι, για το φετινό Survivor.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, η Ευαγγελία περιέγραψε τη διαφορά που είχε το δικό της Survivor με τα επόμενα και δη αυτά του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ότι τα προβλήματα που της προκάλεσε μετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, την οδήγησαν στα δικαστήρια με την παραγωγή και το Mega.

«Εμάς τότε ήταν χειρότερα, γιατί δεν υπήρχαν έπαθλα φαγητού, δεν υπήρχε ιατρική περίθαλψη. Υπήρχαν κάτι γιατροί αλλά μόνο για να μας δίνουν νερό. "Πιείτε νερό" μας έλεγαν. Μας άφηνε επίτηδες η παραγωγή να πονάμε για να υπάρχει τηλεθέαση. Εγώ απέκτησα πολλά προβλήματα: σωματικά,γυναικολογικά, ψυχολογικά, πληγές, κατάθλιψη... Εγώ τους έτρεχα πολλά χρόνια στα δικαστήρια για τα ιατρικά θέματα, τις παραβλέψεις και το δόλο, γι΄αυτό τα επόμενα Survivor άλλαξαν ως προς την περίθαλψη.

«Ο Παππάς δεν έχει πάρει χαμπάρι τι θα συμβεί όταν βγει, πολύ προκλητικός»

Κυνήγησα πολλά χρόνια την παραγωγή και το Mega, έφυγαν πολλά λεφτά, αλλά στο τέλος δικαιώθηκα. Γι΄αυτό και με ψιλοθάψανε. Μου έκλεισαν όλες τις πόρτες. Από τα 200 χιλιάρικα, τα 46 μου τα κράτησε η εφορία. Δεν άξιζε γι΄αυτή την ταλαιπωρία.

Είχα πάθει φοβία να είμαι έξω, φοβόμουν να είμαι ο εαυτός μου, μου την είχαν στημένη κάτω από το σπίτι μου. Όλο αυτό οδήγησε στην κατάθλιψη βαριάς μορφής. Τότε εμένα και της Ορθούλας μας απειλούσαν επειδή διώξαμε έναν παίκτη τότε. Φοβάμαι ότι θα γίνει το ίδιο τώρα.

«Τις ψηψοφορίες τις στήνει η παραγωγή»

Ο κόσμος έχει τρελαθεί λόγω του ότι είναι κλεισμένος μέσα και έχει πορωθεί. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που σε τρελαίνουν. Ο Αλέξης Παππάς ας πούμε... Το παιδί έχει ξεφύγει τελείως και δεν έχει πάρει και χαμπάρι το τίμημα που θα πληρώσει όταν βγει. Θα δεχτεί μεγάλη επίθεση. Έχει βγάλει κακία και δόλο, είναι πολύ προκλητικός».

Ένα από τα βασικά θέματα που συζητιούνται πάντοτε σχετικά με τα ριάλιτι, είναι αν υπήρξαν ερωτικές επαφές μεταξύ παικτών και η Ευαγγελία Δερμετζόγλου αναφέρθηκε στα όσα έμαθε και είδε στο Survivor.

«Στο δικό μας Survivor είχε γίνει σεξ. Όχι μόνο μεταξύ παικτών, αλλά και με την παραγωγή και παίκτες».

Το πιο τρανταχτό όμως απ΄αυτά που είπε, είναι ο ισχυρισμός της για τους παίκτες που φεύγουν κι αυτούς που μένουν στο Survivor. Όχι μόνο στο φετινό, αλλά σε όλα τα ριάλιτι.

«Εγώ δεν πιστεύω στις ψηφοφορίες. Πιστεύω ότι τα πάντα τα στήνει η παραγωγή. Αυτή είναι η γνώμη μου. Η παραγωγή ψηφίζει κι αποφασίζει. Ποιος πουλάει και ποιος δεν πουλάει».




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top