0
Μετά τη μητέρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ένας πατέρας, αυτή τη φορά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, συνελήφθη γιατί δεν ήθελε το παιδί του να κάνει self test. 

Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά από μήνυση, που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου καθώς προκάλεσε ένταση επειδή δεν επετράπη η είσοδος του γιου του στην τάξη αφού δεν αρνείτο να υποβληθεί σε self test. Τελικά ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν δικασίμου που όρισε η εισαγγελική Αρχή. 

Είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του 58χρονου από τον διευθυντή του σχολείου και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα που απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες για διέγερση σε ανυπακοή, απειλή, εξύβριση και ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας. Αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης.

Δεν επέτρεψαν στον μαθητή να μπει στο σχολείο 

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί ο γιος του, αρνήθηκε για δεύτερη φορά να υποβληθεί σε self test απαιτώντας να μπει να κάνει μάθημα  1ο ΓΕΛ Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ο διευθυντής δεν επέτρεψε την είσοδο στον μαθητή της Β' Λυκείου με αποτέλεσμα αυτός να αρνηθεί να αποχωρήσει και να περιφέρεται στο προαύλιο. 

Τελικά ο μαθητής μπήκε στην αίθουσα με αποτέλεσμα οι καθηγητές να βγάλουν όλα τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος στο προαύλιο.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο συγκεκριμένος μαθητής ήθελε να συμμετάσχει στο μάθημα ξανά χωρίς να έχει κάνει self test.


Κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο δεν προέβη σε δηλώσεις, ωστόσο αρκέστηκε να πει «Όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας» και χαμογέλασε, βγάζοντας τη μάσκα του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top