0
Προκλητικός εμφανίσθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε τις κατηγορίες , ο 31χρονος που σκότωσε με μαχαιριές τη σύζυγό του και τον αδερφό της στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα Πηλίου το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ τραυμάτισε και τη μητέρα των θυμάτων του.  

Ο δράστης φέρεται να είπε «δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα, σε ένα μήνα θα βγω». Την ίδια ώρα, ο πατέρας των δύο άτυχων παιδιών, ζητά με σπαραγμό να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο άνθρωπος που τους στέρησε τη ζωή.

Λίγα λεπτά πριν από τις 14.00, όχημα της Ασφάλειας έφτασε στην πίσω πόρτα των Δικαστηρίων και αστυνομικοί οδήγησαν τον κατηγορούμενο εντός του Δικαστικού Μεγάρου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό παρέμεινε επί μία ώρα στο κτίριο και στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία της 28χρονης και του 30χρονου αδερφού της με λάμα 25 εκατοστών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της μητέρας των δύο άτυχων παιδιών.

Στην απολογία του, δήλωσε ότι είχε πάντα μαζί του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να αμύνεται, ενώ στις ψυχιατρικές γνωματεύσεις που εξετάστηκαν είχε καταγραφεί πως είχε σύνδρομο καταδίωξης.

Μετά τη διπλή δολοφονία, επιχείρησε νέα επίθεση κατά της γιαγιάς και της θείας του
Στο μεταξύ, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 31χρονου, καθώς, διαφεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, κατευθύνθηκε προς τον Άγιο Βλάσιο Πηλίου. Εκεί διαμένει η θεία του και η γιαγιά του. Ο φερόμενος ως δράστης πλησίασε τα σπίτια και προσπάθησε να μπει μέσα σε αυτά, βρίζοντας και απειλώντας οτι θα τις σκοτώσει! Υπό τον φόβο της σύλληψης, αφού οι αστυνομικοί ήταν στα ίχνη του, ο μακελάρης απομακρύνθηκε, χωρίς να προλάβει να συνεχίσει το λουτρό αίματος.
 
Ψυχικά διαταραγμένος

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, o φερόμενος ως δράστης σε λίγες ημέρες θα περνούσε νέα ψυχιατρική αξιολόγηση από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, καθώς από τον Φεβρουάριο είχε ζητήσει η σύζυγός του να εξετασθεί ψυχιατρικά.

Είχε υποβληθεί σε αξιολόγηση αλλά δεν κρίθηκε περιστατικό για εγκλεισμό και τις επόμενες ημέρες θα γινόταν επανεξέταση. Λάμβανε ωστόσο φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στενών φιλικών προσώπων της δολοφονημένης κοπέλας, η ίδια είχε ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση για τις κακοποιητικές του συμπεριφορές το τελευταίο πεντάμηνο, που οδήγησαν στον τελειωτικό χωρισμό τους πριν ένα μήνα. «Δεν με μοιάζει. Θα με κλείσουν ένα μήνα μέσα και θα βγω» φέρεται να της απαντούσε.

Πατέρας θυμάτων: «Να σαπίσει στη φυλακή»

Δε μπορούσε να σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο τα δάκρυά του ο πατέρας των δύο νεαρών παιδιών που σφαγιάστηκαν από τον 31χρονο Βολιώτη, στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα.

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο τραγικός πατέρας ανέφερε: «Την Πέμπτη κάναμε την καταγγελία στην αστυνομία. Ήρθε εδώ και χτύπησε εμένα και την κόρη μου. Η Κωνσταντίνα δήλωσε στην αστυνομία οτι θα θρηνήσουμε θύματα. Και είχε δίκιο. Τη ζήλευε παθολογικά. Μας απειλούσε όλους τον τελευταίο καιρό. Κι εμένα. Το παιδί μου ετοιμαζόταν να πάει να πιάσει δουλειά. Ένα πράγμα θέλω μόνο. Να σαπίσει στη φυλακή».

Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα: Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια (video)



Την Τετάρτη οι κηδείες της Κωνσταντίνας και του Γιώργου

Θρήνος επικρατεί στη Μακρινίτσα Πηλίου, ύστερα από το διπλό φονικό της Κωνσταντίνας Τσάπα και του αδερφού της Γιώργου. Το μεσημέρι της Τρίτης αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία του χωριού οι αναγγελίες της εξόδιας ακολουθίας, η οποία θα τελεστεί και για τα δύο παιδιά αύριο Τετάρτη στις 10.30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του χωριού.





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top