0
Συγκινεί βαθύτατα ο λόγος και το «αντίο» στον Γιώργο Καραϊβάζ, από τον Ιωάννη Τοπαλούδη, τον πατέρα της Ελένης, που βίασαν και σκότωσαν στη Ρόδο.

O πατέρας της Ελένης που περνάει τον δικό του «Γολγοθά» ανέφερε πως μετά τη δολοφονία της κόρης του, όλοι έγιναν μία οικογένεια, με τον Γιώργο Καραϊβάζ και τη σύζυγό του να τους έχουν επισκεφτεί και στο Διδυμότειχο. Επιπλέον του «ζήτησε» να αγκαλιάσει εκεί ψηλά την Ελένη τους, μόλις τη συναντήσει.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Ιωάννη Τοπαλούδη:

«Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

ΑΕΊΜΝΗΣΤΕ Γιώργο Καραϊβάζ, γνωριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για μένα και την Κούλα, με τον βιασμό και τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης μας.

Επισκέφθηκες το σπιτικό μας στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο της κόρης μας, μαζί με την αξιαγάπητη σύζυγό σου. Μαζί με τη Ζήνα, τη φυσική αλλά και την τηλεοπτική της οικογένεια (γιατί ήσασταν όλοι σας μια οικογένεια).

Η συγκίνηση, η θλίψη και ο πόνος μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος με τον τόσο αναπάντεχο χαμό σου, με την τόσο αποτρόπαια δολοφονία σου.

Δραμινέ φίλε Γιώργο, εκεί ψηλά που πας, αγκάλιασε την Ελένη μας μόλις τη συναντήσεις.

Καλή δύναμη στη σύζυγο και στο παιδί σου.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και οι άμεσοι και οι έμμεσοι δολοφόνοι σου.

Ας το συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες του τόπου μας κι ας πράξουν άμεσα (αν πράγματι θέλουν): επιτέλους τα ισόβια να είναι πραγματικά ΙΣΌΒΙΑ για τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους παιδόφιλους».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top