0
Εννέα μέρες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η αστυνομία θεωρεί ότι έχει συμπληρώσει τα πρώτα κομμάτια αυτού του δύσκολου παζλ. 

Οι έμπειροι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν καταλήξει σε 3 υπόπτους εκ των οποίων ο ένας είναι ο βασικός. 

Μέχρι να δέσουν τα στοιχεία όμως το βλέμμα τους είναι στραμμένο στο σκούτερ των εκτελεστών. Είναι πλέον βέβαιοι ότι οι δολοφόνοι δεν το έκαψαν, ούτε το άφησαν κάπου. Πιστεύουν ότι μετά τη δολοφονία χάθηκαν στα στενά με αυτό και στη συνέχεια οι συνεργοί τους, τους περίμεναν σε κάποιο ΒΑΝ όπου και μπήκαν μαζί με το σκούτερ για να τους εξαφανίσουν. 

Γι’ αυτό και είναι σίγουροι ότι αν βρουν το σκούτερ θα βρουν και τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ. Όλες οι κάμερες στα γύρω στενά σκανάρονται καθημερινά με τις αρχές να μην ψάχνουν μόνο υλικό από την ημέρα της δολοφονίας. 

Οι αξιωματικοί είναι σίγουροι ότι οι εκτελεστές είχαν επισκεφτεί την περιοχή για να προετοιμάσουν το χτύπημα άλλες 10 τουλάχιστον φορές. Αν και γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες είναι ελάχιστες έχουν μια κρυφή ελπίδα μήπως σε κάποια από αυτές τις επισκέψεις είχαν τα πρόσωπα τους ακάλυπτα. 

Οι έρευνες τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν με πιο γοργούς ρυθμούς με τους αστυνομικούς να στρέφουν το βλέμμα τους στην αναζήτηση του σκούτερ. Ξέρουν ότι αν το βρουν θα βρίσκονται πλέον ένα βήμα από την εξιχνίαση της δολοφονίας. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top