0
Εικόνα «Κολομβίας» της εποχής του Πάμπλο Εσκομπάρ με αίμα και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα των εξουσιών δίνει τα τελευταία τρία χρόνια η χώρα με δολοφονίες εννέα ατόμων του υποκόσμου ή και του παρακράτους (γιατί η σχέση του υποκόσμου με το παρακράτος είναι απίστευτα διαπλεκόμενη και υπαρκτή στην Ελλάδα).

Όλα ξεκίνησαν με την δολοφονία του Βασίλη Γρίβα το 2017. Ακολούθησε μπαράζ δολοφονιών: Το 2018 η δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι. Τον Μάιο του 2018 η δολοφονία του Σπύρου Παπαχρήστου, πρώην ΕΚΑΜίτη  με κύκλο πελατείας, κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες. 

Ακολούθησε η δολοφονία του Γιώργου Λίτσα. Μετά η δολοφονία του Μανώλη Καραγιάννη  «Καράφλα» ή «Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» στις 26 Ιουνίου στο Παλαιό Φάληρο και της «σκληρής» του υποκόσμου της "Bellamafia" Κατερίνας Αναγνωστάκη μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Ακολούθησε η δολοφονία του 52χρονου Π.Σ. με το παρατσούκλι «Κάβουρας» ή «Παναής» στα Ταμπούρια του Πειραιά, για τον οποίο η ΕΛΑΣ δεν έδωσε ποτέ το όνομά του στην δημοσιότητα. 

Τα τελευταία χρόνια, ο «Παναγής» είχε συνδεθεί με ένα «βαρύ» όνομα της νύχτας, το οποίο άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εκτελέσουν το 2018 στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά. Είχε προηγηθεί η δολοφονία της φίλης του, η οποία ήταν γνωστή ως «Bella mafia». Επίσης, το όνομά του είχε ακουστεί στην Ασφάλεια για δύο δολοφονίες που είχαν γίνει το 2018 στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που ακολούθησε τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου.

Τέλος του 2019 η δολοφονία του Δημήτρη Μάλαμα (του ταμία...) μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ είχε συνοδεία τριών αστυνομικών!  Μπαρ που φέρεται να είχε στην ιδιοκτησία του, στο κέντρο της Αθήνας, έχουν καταγραφεί να επισκέπτονται αρκετοί αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ηδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο Μάλαμας ήταν στενός συνεργάτης του ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου, όπως προείπαμε τον Μάιο του 2018 έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη.

Τελευταίος στην λίστα, ο 56χρονος Δημήτρης Καπές ή Καπετανάκης, που δολοφονήθηκε ακριβώς ένα χρόνο, μετά τον Μάλαμα στα Βριλήσσια, τον Δεκέμβριο του 2020!

Στις 27 Ιουλίου 2020 ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, γλιτώνει από δολοφονική επίθεση εναντίον του, έξω από το σπίτι του, με βαριά τραύματα στο στήθος και τον λαιμό, καθώς μπλοκάρει το όπλο του εκτελεστή του.

Και σήμερα δολοφονείται ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, βετεράνος του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Για όλο το παραπάνω μακελειό, δεν έχει συλληφθεί από την αστυνομία ούτε ένας, έστω ύποπτος! Τέτοιο μακελειό και στοχοποίηση δημοσιογράφων κι εκδοτών και ούτε μία σύλληψη! Γιατί; Ποιοι καλύπτουν, ποιους;



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top