0
Στο βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο του Mega, βλέπουμε τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία σύγκρουση. 

Το ρολόι δείχνει 12:20. Το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομικής συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη φτάνει στη Βασιλίσσης Σοφίας και ετοιμάζεται να στρίψει αριστερά στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής.

Στο ρεύμα ανόδου, διέρχονται τα οχήματα κανονικά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχίζει να κινείται προς την είσοδο. Το ταξί κόβει ταχύτητα για να τον αφήσει να περάσει. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει και σταματά μπροστά στη μπάρα που είναι κατεβασμένη. Ο 23χρονος με τη μηχανή του, κινείται δίπλα από το ταξί δεν προλαβαίνει να αντιδράσει.

Το δίκυκλο καρφώνεται στο πίσω πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου και ο Ιάσωνας εκσφενδονίζεται στον αέρα. Το κράνος του βγαίνει και ο νεαρός καταλήγει λίγα μέτρα πιο κάτω χωρίς τις αισθήσεις του…

Από διαφορετική κάμερα, φαίνεται πως το υπηρεσιακό όχημα βρίσκεται στο ύψος της συμβολής με την Ακαδημίας. Προφανώς, προσπαθεί να κόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα για να μπει στο γκαράζ της Βουλής. Η μπάρα παραμένει κλειστή και αναγκάζεται να κόψει ταχύτητα. Η μηχανή που κινείται κανονικά στο ρεύμα ανόδου δεν έχει κανένα περιθώριο. Αριστερά υπάρχει το ταξί και ευθεία το μαύρο όχημα. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top