0
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνοδεία που θύμιζε αφεντικό της ρωσικής μαφίας ή Αφρικανό δικτάτορα, (πάντως σε καμία περίπτωση πρωθυπουργό ευρωπαϊκής χώρας) 11 αυτοκινήτων, τα 9 από αυτά πολυτελή τζιπ με φιμέ τζάμια, μηχανών και ΜΑΤ πήγε να επισκεφτεί τον «απλό λαό» στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ήρθε αντιμέτωπος όμως με τη λαϊκή οργή, αφού η αντιδημοφιλία του έχει χτυπήσει ποσοστά ρεκόρ. 

Έξω από το νοσοκομείο τον περίμεναν εργαζόμενοι και πολίτες με ελληνικές σημαίες που τον αποδοκίμασαν έντονα για την κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα υγειονομικά και οικονομικά. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να εγκαινιάσει νέες ΜΕΘ.

Ανάμεσα σε αυτούς που «υποδέχθηκαν» τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του ήταν και ομάδα υγειονομικών του νοσοκομείου Παπανικολάου. «Κικίλια, Μητσοτάκη ακούστε το καλά, οι συμβασιούχοι θα μείνουν στη δουλειά», ήταν ένα από τα συνθήματα των εργαζομένων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει κλίνες ΜΕΘ, χωρίς να υπάρχει προσωπικό.

Η συνοδεία του πρωθυπουργού με τα πολυάριθμα πολυτελή τζιπ, σε ένα από τα οποία βρίσκονταν και αυτός, μάρσαρε μπροστά από τους διαδηλωτές και μπήκε γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου είχε προετοιμαστεί ειδικά ώστε να βγάλει ο πρωθυπουργός φωτογραφίες και βίντεο που θα παίξουν στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Αλήθεια όμως τα 11 αμάξια συνοδεία τι τα ήθελε; Είναι αυτή εικόνα πρωθυπουργού ευρωπαϊκής χώρας; Έχει δει πουθενά στην Ευρώπη να μαρσάρουν τα Range και η «μπέμπες» με τα φιμέ μπροστά από τους πολίτες, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον τους; 

Δείτε τη γιούχα και τη συνοδεία του πρωθυπουργού:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top