0
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες εξαιτίας ενός βίντεο που δείχνει ένα «κορωνοπάρτι» στο υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, παρόλα αυτά ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, το διαψεύδει λέγοντας πως έγινε σε άλλη υπηρεσία. 

Με ανάρτησή του στο facebook επέλεξε να απαντήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στα πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, ύστερα από δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη, χωρίς μέτρα και αποστάσεις και με τουλάχιστον 10 άτομα παρόντα, στον χώρο της πρώην Helexpo.

«Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη» δηλώνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. «Ένας  χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικου κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία  σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι απαράδεκτα είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας» υποστηρίζει. 

Ωστόσο, ενώ θα περίμενε κανείς να κατονομάσει την υπηρεσία και να προαναγγείλει πρόστιμα σε όσους συμμετείχαν στο κορωνογλέντι – την ώρα που οι απλοί πολίτες ούτε μια βόλτα δεν μπορούν να κάνουν και έχουν συμβεί τα πρωτοφανή γεγονότα στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή – ο Νίκος Χαρδαλιάς αποδίδει τη δημοσιοποίηση του βίντεο σε «τρολ των 0.60» και «ανήθικες επιθέσεις και προβοκάτσιες».

 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top