0
Τα πάνω κάτω έρχονται στο Διαφάνι. Κι ενώ όλοι περιμένουμε τη δίκη του Βόσκαρη όπου θα τον δούμε επιτέλους να πληρώνει για όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελένη, αλλά και σε άλλες γυναίκες, ένα spoiler έρχεται για να ταράξει για τα καλά τα νερά στο μικρό χωριό του Θεσσαλικού κάμπου. 

Το Διαφάνι θα ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι για καλό.
Ένα spoiler κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και όσα αναφέρει δεν θέλουμε καν να τα φανταστούμε να γίνονται. Αν νόμιζες πως τα «κακά» στο χωριό θα ολοκληρωθούν με την καταδίκη του Βόσκαρη κάνεις μεγάλο λάθος, γιατί αυτά που έρχονται δεν τα περιμένεις με τίποτα.
Δεν ξέρουμε αν ισχύουν 100%, δεν ξέρουμε καν αν έχουν έστω μια μικρή υπόσταση. Όμως το spoiler αυτό μας γύρισε ένα χρόνο πίσω τηλεοπτικά, πολλά περισσότερα όμως στο Διαφάνι. 


Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube, θέλει τις τρεις αδερφές Σταμίρη, Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω, να μαθαίνουν πως ο πατέρας τους δεν πέθανε από καρδιά όπως είχαμε δει στην αρχή, αλλά πως τον σκότωσε ο Σέργιος Σεβαστός, με εντολή του Δούκα βέβαια.


Η εξέλιξη αυτή θα βάλει σε δύσκολα μονοπάτια τη σχέση της Ασημίνας με τον Νικηφόρο, αλλά και της Δρόσως με τον Κωνσταντή. Και αν νόμιζες πως σταματάει εδώ το κακό, γελάστηκες. Οι τρεις αδερφές θα μάθουν επίσης πως η μητέρα τους η Βαλεντίνη και αυτή δολοφονήθηκε και δεν ήταν ατύχημα ο θάνατός της.


Η είδηση αυτή θα στρέψει την Ελένη κατά του Μιλτιάδη, για τον οποίο θα νομίζει πως το γνώριζε και δεν είπε τίποτα, αλλά σύννεφα θα υπάρξουν και στη σχέση της με τον Λάμπρο.


Τα λες και συνταρακτικά όσα ακούγονται. Είναι όμως αλήθεια;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top