0
Οπρώην υπουργός περνάει για άλλη μια φορά δύσκολες ώρες αφού νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο λόγω των προβλημάτων υγείας του.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος για μια ακόμα φορά νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο. Όπως είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2020, ο πρώην υπουργός περνάει δύσκολες ώρες. Να θυμίσουμε ακόμα ότι σε πρόσφατη εμφάνισή του, τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας, νοσηλεύεται στα 81 του χρόνια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ενώ το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου του 2020 είχε νοσηλευτεί στο Σισμανόγλειο με συμπτώματα πνευμονίας.

Την προηγούμενη φορά που νοσηλεύτηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη είχε ανεβάσει μία φωτογραφία του από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Η Βίκυ Σταμάτη θέλησε να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο το προσωπικό του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου για την φροντίδα που πρόσφερε στον σύζυγό της.

Ο πρώην υπουργός ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του δωματίου του νοσοκομείου, με τη σύζυγο του να μεταφέρει και την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται και ο ίδιος ο πρώην υπουργός απέναντι στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

«Ευχαριστώ Θερμά το Σισμανόγλειο και τους Εκπροσώπους του, Γιατρούς και Νοσηλευτές !!!!!!!! Ευχαριστώ μια λέξη που εμπεριέχει τα πάντα !!!! Με όση δύναμη του έχει απομείνει αισθάνεστε απεριόριστη ευγνωμοσύνη και ο ίδιος», είχε γράψει η Βίκυ Σταμάτη.


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε εισαχθεί στις αρχές Αυγούστου του 2020 στη Β’ Πνευμολογική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου με βαριά πνευμονία. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε υποβληθεί και σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Τι είχε δηλώσει η Βίκυ Σταμάτη όταν πήρε εξιτήριο

Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είχε μιλήσει στην εφημερίδα «On time» για το εξιτήριο του συζύγου τους και για την απόφασή τους να κάνουν μια μικρή απόδραση με τον γιο τους. «Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χθες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς», περιέγραψε.

«Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά», συμπλήρωσε. Πάντως, όταν η συζήτηση πηγαίνει στον γιο της, η Βίκυ Σταμάτη δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και τον θαυμασμό της αφού, όπως δηλώνει, ο Άκης είναι κυριολεκτικά όχι μόνο ένας άριστος μαθητής, αλλά ένας λεβέντης και μάλιστα η ίδια τον αποκαλεί υπερήφανη «ήρωα».

Μιλώντας για το γιο τους, λοιπόν, ανέφερε ότι «είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ήρωας».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top