0
Προκαταρκτική διερεύνηση των αδικημάτων για την υπόθεση της Μαρφίν, κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών.

Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγές του υπουργείου προστασίας του πολίτη αναφέρουν ότι έχουν προκύψει στοιχεία για πρόσωπα που έχουν εμπλοκή στο τραγικό γεγονός.

To θέμα σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, γράφοντας: «Ο φάκελος της υπόθεσης Marfin ανοίγει πάλι… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

Η εκ νέου διερεύνηση της υπόθεσης Μαρφίν ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο όταν κατόπιν σχετικής εντολής  του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δημιουργήθηκε μία «ομάδα κρούσης» που ανέλαβε να μελετήσει ξανά κάθε διαθέσιμο στοιχείο. 

Από την επεξεργασία του ήδη υφιστάμενου ή νέου υλικού φέρεται να προέκυψε σειρά στοιχείων που -κατά πληροφορίες- αφορά τρεις ή τέσσερις υπόπτους. 

Τα ευρήματα υπεβλήθησαν στην εισαγγελία προκειμένου, αφού αξιολογηθούν κατ’ αρχήν, να παρασχεθεί η απαραίτητη εντολή προκαταρκτικής και να υπάρξει η κατάλληλη νομική ομπρέλα προστασίας για τις περαιτέρω έρευνες που ενδεχομένως απαιτηθούν (άρση απορρήτου, κατ’ οίκον έρευνες κλπ.).

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top