0
Βασανισμός σε δόσεις των Ελλήνων από την κυβέρνηση τελικά έχουμε με τις αποφάσεις που θέλουν να πάρουν υποτίθεται για να βοηθήσουν το λιανεμπόριο και την εστίαση.

Έτσι άνοιγμα του λιανεμπορίου με έναν πελάτη που μάλιστα θα φορά διπλή μάσκα λένε ότι θα επιτρέψουν στις 22 Μαρτίου ενώ για την εστίαση αναφέρουν ότι θα ανοίξει λειτουργώντας μόνο τον εξωτερικό χώρο και με τα τραπεζάκια στο μισό χώρο για κάθε μαγαζί μετά το Πάσχα σαν να λέμε εστίαση με τραπεζάκια για δύο πελάτες (λένε ήδη για περιορισμό των ατόμων ανά τραπέζι).

Σε ότι αφορά το λιανεμπόριο θα μπαίνει ανά ένας, ανά δύο ή τρεις ώρες και έχοντας στείλει μήνυμα στο 13032. 

Με αυτή τη δέσμη μέτρων θέλουν στην κυβέρνηση να εκτονώσουν τη λαϊκή οργή από τα συνεχόμενα, αδικαιολόγητα και απόλυτα αποτυχημένα Lockdown τα οποία επιβάλλονται πλέον για καθαρά πολιτικούς λόγους:

Πρώτον για να μην έρχονται οι πολίτες αντιμέτωποι με τη σκληρή οικονομική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί η ανερμάτιστη κυβερνητική οικονομική πολιτική και Δεύτερον να μην ξεσπάσει αυτή η λαϊκή οργή και αναγκαστούν να αντιμετώπίσουν τους πολίτες που ζουν το φάσμα της οικονομικής καταστροφής.

Όπως γράφουν στην κοινή τους δήλωση οι πέντε πρώην υπουργοί και κορυφαία κοινοβουλευτικά στελέχη των κυβερνήσεων της ΝΔ προς τον Κ.Μητσοτάκη: 

«Την ίδια στιγμή βασικά ατομικά δικαιώματα περιορίζονται. Θεμελιώδεις ελευθερίες περιστέλλονται. Το Σύνταγμα και το Κοινοβούλιο εργαλειοποιούνται για τη ψήφιση αδιαφανών διατάξεων. Οι απαγορεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο περίπατος στις πόλεις και στο ύπαιθρο εξισώνεται με αδίκημα και μετατρέπεται σε εισπρακτικό μέσο για το δημόσιο.

Το εμπόριο έχει κατεβάσει αναγκαστικά ρολά. Η εστίαση παραμένει κλειστή. Τα σχολεία το ίδιο. Η τουριστική οικονομία, η ατμομηχανή της χώρας, δοκιμάζεται σκληρά και μαζί εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι εκεί».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top