0
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ Θόδωρος Βασιλακόπουλος και μέλος της κυβερνητικής επιτροπής των «ειδικών», μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε τα κυβερνητικά σχέδια για lockdown μέχρι το Πάσχα, αντίθετα με την δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η καραντίνα θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου!

Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση πότε θα τελειώσουν τα lockdown αποκάλυψε ότι: 

«Το Πάσχα θα πάμε στα χωριά μας με προσοχή, με τα μέτρα ασφαλείας και την τήρηση των μέτρων. Αυτόν το μήνα θα έχουμε κατακόρυφη αύξηση των εμβολίων που θα κάνουμε, πολλές από τις δόσεις θα έρθουν τον Μάρτιο άρα θα γίνουν πολύ περισσότερα εμβόλια. Θα ήθελα να προτείνω ένα εναλλακτικό σενάριο. Αν ανοίξουμε για ένα τρίωρο, δε γλιτώνουμε τον συνωστισμό.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πρέπει να ανοίξουμε με ραντεβού στα μεγάλα κέντρα μόνο στα μικρά μαγαζιά και αφού τιθασεύσουμε την επιδημία να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά».

Νιώθοντας την λαϊκή οργή και γνωρίζοντας ότι μόλις έρθουν οι πολίτες αντιμέτωποι με την οδυνηρή οικονομική πραγματικότητα (10,6% η ύφεση στους εννέα μήνες των lockdown έναντι 23% στα δέκα χρόνια των Μνημονίων!), αλλά και την κατάρρευση του εμβολιαστικού προγράμματος με την περίεργη άρνηση να προμηθευτούν το ρωσικό και το κινεζικό εμβόλιο που έχουν προμηθευτεί τρεις χώρες της ΕΕ και συνολικά 100 χώρες σε όλο τον πλανήτη, νιώθουν πλέον ότι «τίποτα δεν τους σώζει».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top